zadnji post ti je obrisan 28-10-2007, 16:37 u temi Da li vam je t-com povećao brzinu?
prije toga u istoj temi tjedan dana prije, i to samo iz razloga jer su se napucavali postovi kako se nikome jos niej poovecala, a poanta teme je da se kaze kome su i u kojem dijelu hrv i kada povecali.
to nije strasno, nema potrebe da te se obavijestava jer nisi napravila neku kardinalnu pogrsku. da jesi, dobila bi upozorenje od strane moderatora. nema potrebe obavijestavat za svaku sitnicu, puno je toga, pogotovo od novih clanova.
rjesenje o obavijsti bi bilo instaliranje plug-ina sa automatskim prosljedjivanjem moderatorskih akcija nad vasim postovima, znaci kad neki moderator nesto napravi, odabire koji je razlog moderatorske akcije koju je napravio,i vama se prosljedjuje na PM kao automatski generirana poruka sto je ucinjeno. manualno - nikako, nemoguca misija, u svom gornjem postu sam naveo zasto.
plug-ina nema, a osobno mislim i da nema potrebe za istim, potpuno je normalno da se ponekad netko opusti i povede za necim sto nije dopusteno, ili je protivno pravilima, ali je opet u nekim granicama normale, i to moderatori rijese, uostlaom zato i sluze. ako se napravi neki grublji prekrsaj, jasno je da ce te dobit upozorenje i saznat sto ste pogrijesili te biti uredno zamoljeni da istu gresku ne ponavljate ponovo. mislim da je to sasvim u redu s nase strane.

Odgovori uz citat
Bookmarks