Gledao sam na youtube-u filmice na kojima se vidi da je S500 flashan u W580... Je li netko probao i ima li tko mozda FS i MAIN za w580 ili moze nabaviti???
Gledao sam na youtube-u filmice na kojima se vidi da je S500 flashan u W580... Je li netko probao i ima li tko mozda FS i MAIN za w580 ili moze nabaviti???
imaš na topse.ru, ipotrobe.cz i tako, imaš google i traži
uglavnom može se stavit
Mi6 Black
Na ipotrobe mi kaze da ne moze otvorit stranicu, onaj drugi je totalno zbunjen i nemogu ni prevodioca koristit ne znam zasto... Uglavnom hvala na pomoci...MASVA
EDIT:
Evo da javim da sam uz pomoc MASVINOG dodatka uspio te je sada moj S500 pogonjen firmwareom iz w580... Hehe, zasad izgleda odlicno, javim kad naletim na bugove (osim da pedometar i radio ne rade jer S500 nemaju hardware za to)
Zadnji uredio ravilov : 19-12-2007 u 01:54 Razlog: koristi gumb EDIT!
el mi možeš ukratko pojasnit kako si to napravio imam skinuti taj FS i MAIN i što sad s njim moram dalje napraviti.
Radi se isto kao i za k750 kad flashas u w800, razlika je samo sto kad stavljas custom pack odaberes own custom pack umjesto od w580 jer ga nema za odabrat...
uspio sam ga prbaciti na w580, a kako da ubacim na njega flash teme:
http://www.4shared.com/dir/4262149/9...7/sharing.html
spoji ga s xs-om,nađi path tpa/preset/system/desktop/flash i tu odvuci swf.fileove
ovako editiraš teme s ubačenim swf-ima
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=173
Mi6 Black
kada snimim te fileove u tpa/preset/system/desktop/flash on mi ih ne prikazuje na mobitelu nigdje
ja imam flashan s500 u w580 radi sve super samo nea shake control![]()
For the hoven lands...
evo ispricavam se zbog double posta... al eto sad da nes malo kazem o ovom flashanju: NE ISPLATI SE FLASHAT S500 u W580 ( nisam nikad mislio da cu ovo reci al jbg)
1.nemate radio ( tom e najvise smeta)
2.idem u teretanu pa me smeta sto mu neradi pedometar za trcanje
3.nema shake control kao pravi w580..
ostavite ga u s500 samo mu stavite nove drivere jer samo zbog playera se ne isplati ga imati... sta ce ti aplikacije koje ne rade... a S500 fs mi se cini nekak elegantniji ... eto
For the hoven lands...
pa ima aplikaciju i pedo i radio al upalis ih i ne rade :s prejadno....
For the hoven lands...
zato rade patchevi za njega![]()
a player ima skinove tako da i to mozes mijenjat, dobijes stereo prosirenje( nisam ziher dal to ima s500), i megabass... po meni se isplati...
a jbg ..steta sto nerade neke stvarcice...a kome treba radio...i shake..glavno da je mega bas tu..i player..jer je na s500 sugav neki..jos neke patchove nabacis...i bit ce ok...
Dal ima S500 radio?
EDIT: Firmware od W580 se ne isplati stavljati jer onda se gubi osobnost S500 i dobiva walkman player s W580, ali pošto S500 već ima flash lite ovo flashanje se po meni ne isplati. Ako je već netko toliko zagrižen za funkcije W580 i dizajn S500 nek stavi na W580 masku od S500.
Bookmarks