Najbolje ti je provjeriti na stranici od proizvodjaca,trebalo bi ti tamo pisati koji ram je sluzbeno podrzan..
CPU AMD Turion TL 5600+ (1.8 GHz)
RAM 512 MB DDR, 80 GB HDD,
DVD+/-RW DL, MON 15" XGA (1024 x 768)
VGA ATI RADEON X1150, do 128 MB shared
bezžični 802.11b/g, PC Card slot, Express Card /54 slot,
3 USB 2.0, VGA, 7-in-1 reader, audio in/out, S-video TV, 1394a ,
Kensington Lock Slot, OS FreeDOS
zanima me koji ram da kupim za njega,di da provjerim koji pase..? hvala![]()
Najbolje ti je provjeriti na stranici od proizvodjaca,trebalo bi ti tamo pisati koji ram je sluzbeno podrzan..
Na taj model ide 200-pinski DDR2 SODIMM, provjereno.
Imas u svakom malo boljem ducanu informaticke opreme..Hg-spot,Ve-mil,Micronis..
dal bi npr pasalo ovo..IMM DDR2 RAM 1GB PC6400 800MHz King.? ima puno tih brojki,oznaka pa ne znam...
DIMM ti ne pase,mora biti SODIMM
www.mikronis.hr
naravno da bi pasalo, bitno je da je DDR2, a frekvencija nije bitna,uvjek se prilagođavanajnižoj koju imaš. jasno otprilike što sam ovom rečenicom htio reć il da opet idem u srž?
ok,puno hvala,idem sad u potragu,da nadjem gdje su najjeftiniji,i najblizi...![]()
www.nabava.net
sve ostalo je kompromis![]()
Memorija za notebook DDR2 667MHz 1GB SODIMM Transcend JetRam jel moze ovo? jeftino je i blizu![]()
hvala,hvala,hvala
btw,evo linka,imaju svega www.optimum-online.hr
znam da je off, ali moram, sto se mikronisa tice, tj. zel-cosa, ja sam cekao zamjenu hard diska 25 dana, a najavljeno mi je 7-10 dana, pa 10 - 2 tjedna, pa 15 dana, i onda su vidili da ne mogu srat vise, pa je bio kamion zapeo na carini, da bas, kamion i moj hard disk, i na kraju sam dobio disk koji nije bio u mom laptopu, tj. model nije jednak tvornickom, jos jednom sorry na offtopicu!
cvita
kaj se mene tice ovo mozete zatvorit,da se ne posvadjate na kraju..![]()
Bookmarks