Dosao je MAXtv magazin i jedina novost je MAXtv HD - uskoro !
![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
na prethodnoj stranici ima link za maxtv hd
uporavo sam uocio kako trenutno maxtv ne radi preko hdmi-ja , preko ostalih konektora radi ali na hdmi-ju prikazuje crni ekran
angels might have been eaten.
to sa promijenom, hahaha...meni su zamjenili i nije mi nista bolje...isto mi je kao i prije...meni su mjenjali jer sam imala problema i s internetom pa su mislili da je mozda do modema, i zamjenili...i nista, apsolutno se nista nije promjenilo..."kvaliteta" je ostala ista, slika se brejka, povremeno se mora restartat i tak... nis posebno...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
U postavkama je moguce odabrati dodatni MAXtv prijemnik za 'simbolicnu' jednokratnu naknadu od nekih 1450,00 kn !
Nije malo novaca ali.........![]()
Dali je moguce negdje kupit taj prijamnik po jeftinijoj cijeni i onda ga samo prikopcat na ruter i da gledam ko i sa ovim???
Dali negdje vani (austrija, svicarska, njemacka) ima toga za manju cijenu... ovo je ipak malo previse....
zna li se mozda da li dolazi kakva akcija za dodatni maxtv prijamnik?
sad sam skuzio da bi bilo jako dobro da i u dnevni sutnem maxtv ovi sateliti su mi skroz van mode![]()
a 1600kn je ipak malo prevec..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Dali netko ima iskustva iz prve ruke sa dva MaxTV prijemnika na jednoj liniji ?
moj kum je prije par mjeseci uzeo. Kad je jedan prijamnik ukljucen radilo je super, a cim bi drugi ukljucio oba bi stekala..... koristio je mjesec dana, zvao ih svaki dan i onda vratio .... iako su pokusavali sredit da ne steka nisu uspjeli.... na kraju su mu vratili novce za prijamnik.....
njemu je vjerojatno stekalo zbog lose linije....
ako oces jos jedan prijamnik moras platit oko 1400 kn (jednokratno) , a pretplata ti je ista ko i za jedan.....
dali netko zna kako se ponaša snimalica sa dva prijemnika, jeli prostor za snimanje djeljen i dostupan svakom prijemniku ili samo jednome ?
meni su zabunom prilikom mjenjanja recivera ostavili stari.
valjalo bi to iskoristit pa ako iko zna kako nek javi!
isprobano, drugi STB ne možeš koristiti ako kod njih nije prijavljen.
ja im nista vise nedam jedva cekam da mi istekne ugovor još 4mj. a bili su mi jedina solucia jer u centru grada u toj ulici gdje zivim nije nitko dostupan valjda ce netko biti kad mi bude isticao ugovor ako ne morat cu opet sa t-com-om
kako gore piše, ako STB nije prijavljen na toj linije nebude uopće radio, dakle ne.
T-Com danas započinje "promotivnu akciju" kako je oni nazivaju i nude drugi STB po cijeni od 14xx,00kn (kao i do sada) no uz dodatnu mjesečnu naknadu od 40 kn.
Ako uzimate drugi STB na ugovornu obvezu u trajanju 24 mjeseca dobivate ga za 300kn, i također plačate dodatnih 40 kn mjesečno.
Bookmarks