Da li su ti poslali settingse za MMS i za GPRS Start? Da li su ti profili (odnosno samo onaj Start) postavljeni u grupu "Internet" tamo pod Connections --> Internet connections?
Nabavio sam m600i i pri pokušaju spajanja s gprs-om (ili korištenja bilo čega što koristi gprs npr mms) javlja sljedeću poruku :
tip u vipu je 45 min pokušavao otkrit u čemu je problem al na kraju je reko da će me za par dana kontaktirat služba za korisnike :/ neznam kak će oni rješit problem. dal je imo neko slična iskustva?Code:Check MMS / internet account settings - Reason Code 403
Da li su ti poslali settingse za MMS i za GPRS Start? Da li su ti profili (odnosno samo onaj Start) postavljeni u grupu "Internet" tamo pod Connections --> Internet connections?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
jesu, poslali su setingse i još je tip probo sam podesit zdravoseljački ali jednostavno ne ide... sve je ovak kak si ti napiso, provjeravali smo nekoliko puta i ja još sad gledam...
došo sam danas u vip s razlogom da se prebacim na broadband 128, al na kraju nisam potpiso ugovor jer ak ne radi ovo, neće ni broadband radit, a ovi iz službe me se mogu sjetit za mjesec dana![]()
Ne kužim, ja nikakvih problema nikad nisam imao
A gore kad klikneš na ikonu signala, veli ti "GPRS attached" ili ne?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ja sam sa vipove stranice skinula automatske postavke za sve kaj se da i radi mi sve ok.
piše 3G attached :/
ugasi 3G, pa onda probaj
evo isključio sam i to al ni sad ne radi :/
Zadnji uredio Muha : 02-12-2007 u 19:31
e a gdje sa isključuje 3G
Bookmarks