Ovako dobio sam ponudu da mijenjam svoju Nokiicu za Novi D900i, oba imaju garanciju i svu opremu ali je D900i lockan na 098/099. Stanje nokie odlicno.
Da mijenjam ili ne?
Ovako dobio sam ponudu da mijenjam svoju Nokiicu za Novi D900i, oba imaju garanciju i svu opremu ali je D900i lockan na 098/099. Stanje nokie odlicno.
Da mijenjam ili ne?
Daj neke kriterije... Treba li ti symbian?
D900 ima puno bolju kameru,ali tu je (meni) onaj gadan samsung soft...
Ja osobno ne bih mijenjao,ali to je više zato što jednostavno ne mogu smislit taj samsungov softverAli opet,odluka je tvoja
...
Ma fucka mi se za sve, trebam prodati jer mi je lova bitna trenutno, pa kojeg bi lakše prodao?
Pa oba ćeš lako prodati ako su u dobrom stanju... Ako misliš koristiti neko vrijeme,Samsungov soft ne može ni držati svijeću Symbianu
Ma da se mene pita za koristiti fon nikad nebi otvaro ovu temu jer zna se Nokia and symbian 4ever.Koji cu lakše tj prije prodati jer mi je bitna lova? Ljudi danas kupuju modele koji imaju dobre kamere i sl, mene to inace ne dira. Ja si mislim da bi D900i nekako lakše prodao al opet onda je još lockan na 098.
![]()
EDIT: help me !!
![]()
![]()
Ma nađe se masu curica i šminkera koji vole Samsunge,ali također i masa ekipe koja ne želi dati 3k kuna za 3G Symbian. Možda bi 6120 ipak lakše išao jer nema simlock,a pretpostavljam da je D900i i brandiran...
Ma oba dva vrijede negdije oko 1200 kn tak da me to ne dira al opet je onda nokia korištena mj dana a ovo novo. Balkanac jer se slažeš s menom da bi Samsung lakše i brže ošo?
A valjda bi. Kresni u Oglasnik,ak ga ne prodaš u roku tjedan dana,nešt nije u redu![]()
Aj cini mi se da cu zamijeniti pa kud puklo da puklo.
Thanks for your inofrmation.
Pozz
Može![]()
Ma samsung naravno,prije ces ga prodat.....
d900i se proda bez problema,cak i ako je lockan...
Ok onda cu zamijeniti sigurno. Thanks for info.
![]()
Bookmarks