Nemam pojma ali imam isti problem... k750 sa softwareom od w800...
znači radi se od d750@w800 i danas mi kolega pokušo nešt poslat preko bt-a i ništa a mi na 2m ja njega tražim ništa
probam na nokie,samsunge,sonyericssone ništa
i sad stavim mob na 10-15 cm i uspješno primam i šaljem preko bluetootha
znači bt radi samo na daljini od 15 cm
e sad di je problem?
.::SonyEricsson & Honda u srcu::.
Nemam pojma ali imam isti problem... k750 sa softwareom od w800...
ja ču vratit soft od d750 pa ču vidit
ima još ko kakvih ideja?
meni k750 na w800 softu bluetooth radi besprijekorno
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
drago mi je da tebi radi al meni ne želi vratio ja soft od d750 i ništa
od kad sam stavio novu masku to se dogodilo
neznam di je problem
zna ko?
na to sam i ja pomislio al što ima osjetljivo? nisam ništa ni ogrebao
LOL, majstore i ja sam mijenjo masku... ocito je problem sad hardware-ske prirode, jer mi je prije normalno radio BT na istom mobu... Ja mislim da mi ne stoji dobro onaj metal iznad tipke za fotkanje (u srednjoj masci) al sumnjam da to ima veze s bt-om.. i nisam ziher za onu stvar kaj se vrti i nalazi se iznad tog metala da bas najbolje stoji... Jel zna tko sto je to uopce...
da to se i ja zapitam jer da je bt krepo nebi uopče radio al radi al na maloj udaljenosti očito je veza o signalu a sad gdje ide "antena" od bt-a
ja mislim da je to ovaj dio zaokružen u crveno
http://img142.imageshack.us/img142/4391/w800ru3.jpg
ili ti ga sad povečano
http://img128.imageshack.us/img128/9533/w800xfo6.jpg
jel ko zna dal je greška u ovom il nešt drugo?
nadam se da cu pomoc bar malo, na ovoj stranici imaju slike kako rastavit k750, i tu ispod u komentarima je netko pitao gdje je antena (u trazilicu sa stranice upisite bluetooth), i netko im je objasnio, valjda cete nac, uglavnom, malo procitajte komentare http://forums.se-nse.net/index.php?a...ter&f=50&t=870
cvita
ja mislim da je antena bluetootha negdje kod tipke on/off
pa na onoj stranici sto sam naveo pise negdje:
where is the bluetooth antenna?
It's the small copper strip nect to the shutter button, if you are holdign the phone as a camera, to the left of it, almost touching. I know this as it fell out of mine and I couldn't use bluetooth till I found it tongue.gif
cvita
pa po mojem mišljenju je to oduvijek bilo ono udubljenje pored gumba za gašenje, a tako i tu piše, ali me oduvijek zbunjivalo to što tu rupicu imaju i neki mobovi bez bluetootha
@benkovic750
Probaj kako radi bluetooth bez maske
kad rastavis mob vidit ces jedno malo zeljezo u obliku slova u,to di zeljezo dođe uz srednju masku i ono ti sluzi za signal i bluetooth,vjerovatno si ga izubio il zaboravio stavit
da kao sto sonyk750 kaze to je taj dio i kad ga staviš na mjesto bt radi (ja sam ga malo zalijepio jer se nije imo di držat na ovoj novoj masci(zamjenska))
al glavno da bt radi
hvala svima![]()
ljepilom zalijepio??? pitam jer imam isti problem i najradije bi rastalio malo plastiku pa da se zalijepi za nju.. al ak ide ljepilom jos bolje...
da to je taj dio
meni isto na w810i bluetooth radi na male udaljenosti ko Infracrveno, bit ce da je isto od mjenjanja maske![]()
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
ide ljepilom![]()
![]()
ja sam zguro zicu presavijenu uduplo da bude izmedu onih preudaljenih drzaca i antene... Imam ono "moment" ljepilo kojem treba citav ***eni moment od 12 sati da se stisne pa mi se nije dalo tolko cekat... sad sve radi kako treba.. opet preko zidova i na 10-ak metara hehe...
i da, infracrveno mi radi na 1m sto je 10 puta vise od prijasnjih 10cm na kolko mi je radio bt... hehe...
ic na 1m kako si to slozio meni ide do 0,5 m?
Ovisi ti dosta s cim spajas, ako spojis s kompom koji ima dobar irda dongle ide i preko metar... moj se na 85 - 90 cm spaja bez beda... Ako je lijepo usmjeren ide nesto sitno preko metra... Ako spajas s nekim drugim mobom onda je naravno manja udaljenost jer je klasa infrareda na mobu losija... Iako mi taj ic sluzi manje vise samo za ukras... Rijetko kad ga koristim...
Bookmarks