Jel bas mora biti jedan od ovih modela jer ak ti je prvenstveno muzika bitna pogledaj seriju W od sony ericssona...ak bas mora biti jedan od ovih nek to bude 3250 jer je muzicki orjentiran i ima symbian.
zanima me koji je bolji od ovih modela.ono sto me najvise zanima je muzicki odjeljak.vidio sam na nekom testu na mobilnom svetu ove podatke (subjektivne ocjene vise ljudi)
Kvaliteta zvuka , Jačina zvuka , Prosjecna ocjena za reprodukciju
Nokia N91 8.1 , 9.2 , 8.7
Nokia 3250 7.6 , 7.9 , 7.7
Nokia 5700 7.9 , 6.9 , 7.1
Samsung E740 8.2 , 9 , 8.7
SonyE W880i 7.5 , 7.1 , 7.2
tu se vidi da je e740 postigao stvarno dobre rezultate i da se moze natjecat sa brendiranim nokia i SE telefonima.zanima me da li je e830 isto tako dobar ili ipak nesto losiji.nokia ima nesto losije rezultate,ali njegova prednost je symbian.ali muzika mi je najbitnija,osobito zvuk u slusalicama
dakle koji je po vama bolji i zasto.ako je netko koristio ili koristi ove samsunge neka kaze svoje misljenje o tim modelima
Jel bas mora biti jedan od ovih modela jer ak ti je prvenstveno muzika bitna pogledaj seriju W od sony ericssona...ak bas mora biti jedan od ovih nek to bude 3250 jer je muzicki orjentiran i ima symbian.
Osobno sam koristio par minuta/pola sata E740 ...
Iskreno rečeno, to je samsung.
Prihvatljiv dizajn, kompaktan, dobro napravljen.
ali: mala rezolucija displeya, sofware sa nedostatcima, navi-pad se dao okretati u krug pa je prolazak kroz izbornike malo kompliciraniji, tj traži podosta privikavanja...
3250 je koncipiran kao muzički telefon.
ima symbian (malo je sporiji od samsunga, ali puno bolji software), ali lošiju rezoluciju displeya...
Ako moa biti baš nešto od toga, onda bi uzeo 3250 ...
A ako tražiš baš neki mobitel koji bi ti služio kao zamjena za mp3 player onda si pogledaj neki SE, pogotovo W seriju.
nešto u cjenovonm ragnu gore navedenih mobitela, po oglasnicima bi bili W800/W810...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
3250 bi trebala biti najbolji izbor zbog symbiana i odlicnih zvucnika,ali nekome se nece svidjati zakretni mehanizam i glup smjestaj memorijske kartice.
ova dva samsunga sto se tice multimedije tesko mogu parirati ,a da tu ne spominjemo i SE walkmane.
@petra----st: iskreno, neznam šta bi napisao više o E740... jer sam ga koristio samo par minuta, max pola sata... tako da nisam isprobavao mp3 palyer i radio...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks