ako i jest nekome, teško da je na području cijele zemlje, vjerovatno samo kod tebe.
jeli danas kome popodne (oko 17 sati) malo stekao signal?
valjda me ne zeza novi mobitel![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
ako i jest nekome, teško da je na području cijele zemlje, vjerovatno samo kod tebe.
ja sam u splitu, 3g mob.![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Možda kvar na odašiljaču. Možda si bio negdje gdje je slaba pokrivenost signalom?
bila sam doma, inace tu imam signala![]()
Ah, ništa čudno.
Ja sam primjetio da im je opala kvaliteta.
Zna mi se dosta često desiti da mi stigne ona poruka o propuštenima pozivima.
Ili mi kolege kažu zašto si nam odbio poziv...zna biti dosta neugodno uglavnom.
Osobno nisam u Splitu ali imam nekih 20 km do granice sa bosnom ovdje...krivac lošem signalu je interferencija sa njihovim fucking mrežama.
Za popizditi.
Bio je prije neki dan takodjer los signal u Splitu, na odasiljacu T-Mobile, pa se kasnine popravio
također u splitu, kolko se sjećam oko 17 i nešto a i cijeli dan je bilo sve uredu, baš sam tad slao dosta poruka...
isso kao da radimo neku krim istragu i tražimo očevidce
Meni jucer popodne u Osijeku nije radio GPRS i nije mi htio izvrsiti *100#
Danas ujutro u Zadru tri puto mi je prekinulo vezu unutar prvih 20 sekundi. I onda treći put neki šum se čuo kao neko brujanje stroja. Inače signal je stalno pun. Mob je ispravan.Možda to namjerno rade da dajem 25 lipa jer sam na Unlimited.
Bookmarks