trebaš broadcom čip ( u bluetooth dongleu) i widcomm software koji ide s njime, evo ti na ovoj stranici sam se zajebavao s time postupak kako to napraviti s broadcomm čipom u dongleu ali koji ne dolazi s widcommom i kako ga natjerati da radi s crackanim softom ili kupiš original komplet pa ako to imaš onda samo pročitaš upute pred kraj postupka (podešavanje softwarea kad je već popachan i instaliran i skinut originalni microsoftov) inače zaboravi bez te dve stvari, naravno ukoliko nije izašao novi soft u međuvremenu i za druge bluetooth stickove
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...40i#post854816
usput razočaravauće je bilo nakon svih sranja što iako dongle ima domet 100 m i uređaj treba imati domet od 100 m, što telefon naravno nema, nije mi logično ali tako je. pa tako da kad odem na kenju tamo gdje je stvar najpotrebnija domet me izda tri zida mu je ipak previše, tako da ništa od surfa na ćenifi.
može i obrnuto ali s odgovarajućim dongleom (bluetooth stick s broadcomm čipom) isporučen s widcomm driverom i softwareom s njime, standardni bluetooth stack od windoza to nemože, dalje telefon mora podržavati pan, a ako da, tad mora imati opciju allow locall connections i onda ideš preko usb kabela ili bluetootha.(bluetooth network i local network idu u bridge ili u sheranje) i stvar radi ko metak i u trenu i u suprotnom smjeru telefon računalo, ali trebaš obavezno widcomm software, blue soleil to u doba kad sam se ja s time igrao nije mogao kao ni bilo koji drugi software i možeš pokušavati do sudnjeg dana bez toga, s time svaka budala to može napraviti, s druge strane ako ti treba samo konekcija za skidanje sadržaja, napravi to usb kabelom i gotov si u trenu tu netreba ništa posebno.
Neki tipovi se kurče da hodaju po poslovnoj zgradi i surfaju, nažalost moj fon nema takav reciver i tri zida su mu previše ali kroz dva ide. btw nije ni stvar u zidu, na optičkoj vidljivosti isto padne veza nakon 10 m pa i koji metar prije, iako sam dongle šljaka na 100m i s drugim uređajem s dongleom od 100 m uredno ima vezu, dakle stvar je u telefonu i njegovom prijemniku i odašiljaču, kako neznam ali tako je, da bude slađe lg cookie hvata bez problema i ima vezu, transfer fileova ide dok je sony već davno izgubio vezu ali što vrijedi kad je glup i nema pan mogućnosti uopće osim na način kako ravilov kaže dakle isključivo smjer računalo telefon džaba mu dobra elektronika kad mu lg nezna napraviti soft o javi da i ne pričam.
Sve u svemu nevjerojatna je ljudska sposobnost da trati vrijeme i život na ćorav poso uzmi novine brate i seri ko čovjek. Učinih tako i sada sam sretan čovjek.
EDIT: hvala ravilov opet me ponijelo, zaboravio sam reći kupio sam na kraju nakon tone izgubljenog vremena i živaca zamislite rasipnosti za 100 kn airlive dongle BT-201 USB koji dolazi s widcomm driverima i s time sve radi kao metak, naravno na 10 m kao što rekoh zbog ograničenja telefona, tako da uzaludan mi trud svirači, kupio u dipol.hr no stvar ne radi pod win 7 (stvar se instalira ali ne pamti nijednu postavku očito kvaka s korisničkim pravima bome ovaj put rekoh zaboravi život je prekratak, pod vistom nisam probao iako imaju driver za vistu. Xp radi izvrsno i jednostavno.

Odgovori uz citat
Bookmarks