Koja je po vašem mišljenju bolja igra?
Koja je po vašem mišljenju bolja igra?
draži puno mi je CoD2 al je BiA puno realniji u pogledu 2 svjetskog rata i detalja
meni je osobno bolji bim nego cod2, cod je puuno laksi- mogo bi prec cijelu igricu bez onih svojih vojnika, na principu jurisa, samo se zaletis i pobijes kog mozes
a bim ima jedan djelic strategije- mozes planirat napad, s koje strane ces nekog napast- da ga iznenadis, i meni se cini puno realnija- ali je zato puuuno teza, na "najlaksoj tezini" ces se morat potrudit da predes
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ma obje su ok..na isti su kalup napravljene..
je da je WW 2 al su poprilično različite totalno je drugačiji doživljaj kroz cod i kroz bia
e da na bia mi se gade puške preloše su napravljene izgledaju ko igračke
Bolja je COD 2,mislim ono realnija i tako. U BiA su puske lose i jako neprecizne a neznam bas da bi smjele biti takve. Probajte igrat COD2 na veteran razini...tesko je. Ja sam na toj razini presao igru 3 puta...odlicno je ono...
COD2 Multiplayer![]()
Moj izbor COD2 definitivno
po meni COD2 je dosta bolji po igrivosti ali mana coda je kaj je toliko dobar da se prebrzo pređe kao i cod 4 (koji je btw kraj svijeta)
Ajde necemo sada svrsavati, COD je izimno zabavna igra, no beskorisna za nas ljubitelje singleplayera i dobre price. Par sati igranja i zdravo!
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
istina ali na neki način to je i čar COD-a jer sad kad sam prešo četvorku imo sam onaj gejmerski sjaj u očima koji je gladan i oće još mrtvaca a nema ih višei nemreš reć da nema priču, ima priču super osmišljenu i provedenu ali je nažalost svih nas "gladnih" prekratka
Bookmarks