SE555 ti je jako dobar izbor,ima atherosa unutra i nerusi se precesto..
Izvorno postao Gocznet SE555 ti je jako dobar izbor,ima atherosa unutra i nerusi se precesto.. hmmm.... ne znam koliko bih se baš složio s tobom moje mišljenje je da se to najobinije smeće koje se kupuje na kile i koje mi je oduzelo pola života
Izvorno postao zerobravo hmmm.... ne znam koliko bih se baš složio s tobom moje mišljenje je da se to najobinije smeće koje se kupuje na kile i koje mi je oduzelo pola života Ja ga vec imam mjesecima i srusio mi se mislim samo dva puta a na njemu koristim wifi,obican lan i maxtv..U biti sve osim Usb-a koristim na njemu.
Izvorno postao zerobravo hmmm.... ne znam koliko bih se baš složio s tobom moje mišljenje je da se to najobinije smeće koje se kupuje na kile i koje mi je oduzelo pola života Izvorno postao Gocznet Ja ga vec imam mjesecima i srusio mi se mislim samo dva puta a na njemu koristim wifi,obican lan i maxtv..U biti sve osim Usb-a koristim na njemu. također, kod spajanja max tva samo je promjenjen fw. jedina zamjerka na dimenzije samog routera.
angels might have been eaten.
da i simens se555 ima 2 lan porta rezervirana samo za maxtv
Pravila foruma
Bookmarks