..da ,al moj nije skuzio i nisam mogla dobit tv.Znam kak sve to treba ali nema ga.Maniac mi je puno pomogao ,a ak on nezna onda stvarno.![]()
..da ,al moj nije skuzio i nisam mogla dobit tv.Znam kak sve to treba ali nema ga.Maniac mi je puno pomogao ,a ak on nezna onda stvarno.![]()
PRobaj skinuti ove drivere i instalirati, koristim te na 9550 i radi mi
evo sad sam dobila one ekrane ali tv nema![]()
ima ja 9200, baš sam neki dan skido najnovije drivere s nvidijine stranice, instalirao bez problema i sve je radilo automatski...
Kad pališ komp dal ti idu slova na tv-u kao i na monitoru....
koja crna slova,neprepoznaje mi komp tv.i obrnuto..Kupit cu drugi kabel mozda je tu neka greska..pricekat cu sljaku..![]()
evo ovak stoje stvari.Restore na staro od prije 2 tjedna.I sad sam dobila ati catalyst centar i sad pise ovak:catalyst control centar :comand line interface has encountered a problem and need to close.We are sorry for the incnvenience
Očiste opet stare drivere i stave one s kojima si dobila te ekrane. Ispod tih ekrana ako je to ovo
Imaš troubleshout na kojemu je force tv.
Jesi pokušala i ono sa spajanjem prije boota? Radi li ti na tom ulazu na TV-u neki drugi uređaj tipa DVD ili SAT? Meni se recimo događa na TV-u da mi ne radi komp na AV ulazu ako je satelitska spojena na SCART (izgleda tvornička greška na TV-u).
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks