Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 51

Tema: B.net 2D&3D

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Operater
    t mobile tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja kod njih imam 2d bez telefona ali imam prijatelja koji se konstantno žali na tel. pojavljuje mu se eho u razgovoru kvaliteta zvuka je jako loša i u globalu je jeko nezadovoljan telefonom pa sad ...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    G900, K330
    Operater
    VIP, tele2
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    instalater je bio prije 2 dana i rekao da ce telefon proraditi do 15h taj dan. nije, pa sam kasnije zvao njihovu SZK koja kaze da ce raditi u roku 24-48h. sad je proslo puna 2 dana i zovem opet b-net. javio se sposoban djelatnik i utvrdili smo da t-com nije uspjesno izvrsio prebacivanje i da bnet u vezi toga ne moze nista. to je uobicajeno, te se zato odmah zakazuje i drugi pokusaj prebacivanja koji je cak tjedan dana nakon prvog. zvao sam u tcom SZK i na malo bezobrazan nacin morao izvuci informaciju da t-com ima rok mjesec dana od podnosenja zahtjeva da se broj prebaci. drugim rijecima, izvlace se na tehnicku nemogucnost a zapravo mislim da je to njihov nacin 'osvete' korisnicima na odlasku. mislim ono.. pokusaj prebacivanja broja? pokusaj?? pa kaj je to tak komplicirano? fakat me zanima, ak bi mi mogao netko, ko se vise kuzi, objasniti. ili imaju tehniku koju ne znaju koristiti pa je uobicajeno 'pokusavati'?
    jel jos netko imao ovakvo iskustvo kod prelaska?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    6.868
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.868, Nivo: 19
    Bodovi: 6.868, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i mene su prvi puta zeznuli zbog t-coma i javili mi pa sam nazvo t-com i riješio stvar. u tom slučaju dcm je bio čisti ok. ponovo su sami poslali zahtjev i riješili stvar
    Važno je da se trguje

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    ASUS P535
    Operater
    Tele 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13 ozujka sam predao zahtjev za 2D uslugu (internet + telefon) sa prebacivanjem broja sa T-coma, do danas se jos se nitko nije pojavio niti me nazvao radi instalacije iako mi je uljudni sluzbenik SZK garantirao da ce se do kraja ozujka sve rjesiti. Nadam se da se nisam zeznuo. Ima li tko islustva sa cekanjem za instalaciju, koliko se uobicajeno ceka kada se prebacuje broj? i jos jedno pitanje, kako radi internet, ima li pucanja veze ili je stabilna?

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    G900, K330
    Operater
    VIP, tele2
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo danas je bio 2. 'pokusaj' prebacivanja broja sa tcom-a na bnet, uspjesno. i net sam spojio danas i radi. nadam se da se vise necu morat javljat ovdje s negativniim komentarima o bilo kome

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove