Tražio sam da li netko na forumu ima problem s telefonom u opciji Bnet-a 3D pa sam naletio na ovu temu.
Samo da vam kažem kako imam problema s telefonom i to slijedećih:
Prilikom razgovora dolazi do prekida sugovornika koji su kratki ali se ponekad ne razumije poneka riječ. Intenzitet prekida varira od dana do dana. Zvao sam servisera, došao, pogledao i konstatirao da je sve u redu. Zvao je u firmu i rekao kako je sve u redu. Morao sam ukloniti modem od zvučnika na 1 metar kako prema njegovim riječima ne bi dolazilo do smetnji. Od druge dvojice svojih prijatelja koji također imaju 3D saznao sam da imaju istih problema. Probao sam i drugi bežični telefon i jedan običan, žični ali opet isto. Primjetio sam kad sugovornik govori a ja slušam te ako je u prostoru tišina onda je relativno OK. Ako se započne govoriti u vrijeme dok sugovornik još govori ili u prostoru radi televizor ili netko sa strane govori onda dolazi do prekida. Imam običan žični modem (14kn).
Zanima me kakvo iskustvo imaju drugi i da li znaju rješenje za ovaj problem prije nego dignem frku u Bnet-u i sve im po spisku.
Bookmarks