Predstavljene nove B.net dual i triple play kombinacije.
Detalji: http://www.bnet.hr/podrska/Bnet_2D_3D_cjenik.pdf
Predstavljene nove B.net dual i triple play kombinacije.
Detalji: http://www.bnet.hr/podrska/Bnet_2D_3D_cjenik.pdf
Uf uf mamilica samo takva.
Pogledaj ti razliku izmedu paketa za 159Kn i onda ako uzmes plus telefon hop na 225Kn jebote pa kolika je to pretplata a nemas priče u tome nista + 24 mjeseca moras bit kod njih a oni imaju pravo na izmjenu cijena iz ugovora a ti ako ga raskines moras platiti najam modema i usluga do isteka 24 mjeseca u protivnom nadlezan sud u ZG. Itd itd.
Imam ugovor na godinu dana sa bnetom i u njemu piše da u slučaju mog raskida ugovora plaćam samo najam modema do kraja ugovora.
Koji bilo!
kakva su vam iskustva s b- netom ?? kakva je internet veza ???? čuo sam da su imali problema sa pucanjem veze pa me zanima jesu li to riješili i neki ljudi se žale da ih throtlaju pa me zanima jel imao ko takvih problema ????![]()
![]()
pa valjda neko koristi b- net da odgovori .![]()
žuri mi se mislim uskoro potpisat ugovor na 24 mj. pa bi stvarno htio znat ako ne valjaju unaprijed hvala![]()
Zadnji uredio Inovator : 28-12-2007 u 00:14
znali su do nedavno svake noci oko 1.30 imati prekid veze od 20-30 minuta, ali u zadnje vrijeme ne.nikakvih drugih problema nije bilo.
i ja cu potpisati ugovor na 24 mjeseca, ti potencijalni prekidi se daju izdrzat s obzirom koliko su jeftiniji od ht-a.
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
ja mislim uzeti 3d ali ne na 24 mjeseci i onda placam jednokatno 300kn ak sam dobro skuzio?
plaćaš 399 za 3d a 299 za 2d paket
e da tolko...
ajmo vi kaj imate kakvi su komentari jel ok za uzet?
Koristim B-net više od 3,5 god.
U principu sam zadovoljan jer brzina je solidna i stalna.
Tv radi ok a u zadnje vrijeme imam i njihov telefon.
Važno je da se trguje
jeli tel. ok ??
sad imaju akciju za 2D, internet i tel, oba flat za 160kn!
uzeo bi to, ima netko nekih razloga da me odgovori?
jel se stvarno dobije neogranicen i internet i telefon za tu cijenu? ima kakvih dodatak na to?
jos jedna stvar.
ak predem na to hoce li mi ht nastaviti slati racune od 60kn za pretplatu?
pitam jer znam da su tak radili ovima sto su presli na optimu, ne znam kak je sad s tim
otkazuješ fiksnu liniju t-comu a kod prelaza na b net možeš zadržat postojeći broj. samo otiđi do b neta i to se rješava preko njih objasnit će ti postupak.
odlucio sam sve osim koji modem.
obicni je 14kn a bezicni 23kn mjesecno. ja bi bezicni ako nije poznat po tome da ne radi kak treba. preporuke?
ozmi si bezicni modem i plati ga odjednom. dode ti ja mislim 399 kn. a ovako bi stalno placao 24 kn, svaki mjesec. za dvije godine te ispadne 576 + ako ga jos kasnije koristis opet placas 24kn
vec sam podnio zahtjev za obicni modem, 14kn mjesecno. ispadne 336 naprama 299 ak se placa odjednom.
a nisam bas siguran da se to placa i nakon isteka ugovorne obveze, to nema smisla. nakon ta 24 mjeseca on je otplacen (u to je uracunata garancija i odrzavanje za taj vremenski period- njihovim rijecima)
Tražio sam da li netko na forumu ima problem s telefonom u opciji Bnet-a 3D pa sam naletio na ovu temu.
Samo da vam kažem kako imam problema s telefonom i to slijedećih:
Prilikom razgovora dolazi do prekida sugovornika koji su kratki ali se ponekad ne razumije poneka riječ. Intenzitet prekida varira od dana do dana. Zvao sam servisera, došao, pogledao i konstatirao da je sve u redu. Zvao je u firmu i rekao kako je sve u redu. Morao sam ukloniti modem od zvučnika na 1 metar kako prema njegovim riječima ne bi dolazilo do smetnji. Od druge dvojice svojih prijatelja koji također imaju 3D saznao sam da imaju istih problema. Probao sam i drugi bežični telefon i jedan običan, žični ali opet isto. Primjetio sam kad sugovornik govori a ja slušam te ako je u prostoru tišina onda je relativno OK. Ako se započne govoriti u vrijeme dok sugovornik još govori ili u prostoru radi televizor ili netko sa strane govori onda dolazi do prekida. Imam običan žični modem (14kn).
Zanima me kakvo iskustvo imaju drugi i da li znaju rješenje za ovaj problem prije nego dignem frku u Bnet-u i sve im po spisku.
ja kod njih imam 2d bez telefona ali imam prijatelja koji se konstantno žali na tel. pojavljuje mu se eho u razgovoru kvaliteta zvuka je jako loša i u globalu je jeko nezadovoljan telefonom pa sad ...
instalater je bio prije 2 dana i rekao da ce telefon proraditi do 15h taj dan. nije, pa sam kasnije zvao njihovu SZK koja kaze da ce raditi u roku 24-48h. sad je proslo puna 2 dana i zovem opet b-net. javio se sposoban djelatnik i utvrdili smo da t-com nije uspjesno izvrsio prebacivanje i da bnet u vezi toga ne moze nista. to je uobicajeno, te se zato odmah zakazuje i drugi pokusaj prebacivanja koji je cak tjedan dana nakon prvog. zvao sam u tcom SZK i na malo bezobrazan nacin morao izvuci informaciju da t-com ima rok mjesec dana od podnosenja zahtjeva da se broj prebaci. drugim rijecima, izvlace se na tehnicku nemogucnost a zapravo mislim da je to njihov nacin 'osvete' korisnicima na odlasku. mislim ono.. pokusaj prebacivanja broja? pokusaj?? pa kaj je to tak komplicirano? fakat me zanima, ak bi mi mogao netko, ko se vise kuzi, objasniti. ili imaju tehniku koju ne znaju koristiti pa je uobicajeno 'pokusavati'?
jel jos netko imao ovakvo iskustvo kod prelaska?
i mene su prvi puta zeznuli zbog t-coma i javili mi pa sam nazvo t-com i riješio stvar. u tom slučaju dcm je bio čisti ok. ponovo su sami poslali zahtjev i riješili stvar
Važno je da se trguje
13 ozujka sam predao zahtjev za 2D uslugu (internet + telefon) sa prebacivanjem broja sa T-coma, do danas se jos se nitko nije pojavio niti me nazvao radi instalacije iako mi je uljudni sluzbenik SZK garantirao da ce se do kraja ozujka sve rjesiti. Nadam se da se nisam zeznuo. Ima li tko islustva sa cekanjem za instalaciju, koliko se uobicajeno ceka kada se prebacuje broj? i jos jedno pitanje, kako radi internet, ima li pucanja veze ili je stabilna?
Bookmarks