Evo da se i ja malo pridruzim s mojim vlastitim iskustvima, a imao sam ih dosad 2, i u skoro vrijeme cu imati jos jedan.

Radi se o mobu Nokia 5300, nakon sto sam ga kupio, 2 tjedna proslo vec je bio na servisu, neku software se sjebo, da bi mi kreteni tamo "zakljucali" memorijsku karticu i ono ja sam si je zakljucao, yeah right. Drugi puta kada mi je puknuo ekran (stvarno neznam od cega rade te ekrane da tako lako pucaju, naime danas mi je vec drugi puta puknuo), i radi neke diodice na tipkama, nije radila. Ne samo da su mi cijeli mob sj..... nego ono uzas. Prvo nisu mi "stavili natrag" jednu tipku od music playera, tak da sad opce ne radi, tipkovnica nije dobro sjela, ono uzas, a dioda je krepala tjedan dana poslije. Ono toliko "neporofesionalsnosti" i "bezobraznosti" nisam jos dozivio. Onako popravi ti mob, a vrate ti ga jos u gorem stanju nego sto je bio prije. Ono ekipa tamo je katastrofa.

I veli frajer da mi je garancije produzena dalje, znaci od dana kupnje dvije godine, jer tako pise, a veli na papiru da mi istice za mjesec dana (inace kupljen u ovo vrijeme prosle godine). UZASSS