Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 209

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

D600 problem punjenje baterije

Nebitno koliko je baterija prazna, prikacim punjac i tel pocne normalno puniti , prikazivajuci punjenje na displeju . Posle 10...20 -ak..... sekundi prijavljuje da je baterija full puna ,sto naravno nije. Ostavim li ga neko duze vreme na punjacu,sasvim normalno napuni bateriju,ali problem je sto proces punjenja prijavljuje samo prvih nekih 10-20 ak.... sekundi i vise ne ,nakon toga prikazuje da je baterija full puna ( mada je i dalje puni) ! Probao sam i sa drugom baterijom, doduse iste oznake BST4389BE i isto se desava ,jedino sa jednom `no name` , na koju sam naisao punio je sasvim ok ,prikazivajuci proces punjenja svo vreme dok je punjenje trajalo ,nekih par sati . Ima li neko bar ideju o cemu se ovde radi ili iskustvo neko sa ovim problemom.
    Veliki pozzzzz svima .

Forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy Note II
    Operater
    Tele 2 (098)
    Godina
    36
    Bodovi
    10.889
    Nivo
    25
    Bodovi: 10.889, Nivo: 25
    Bodovi: 10.889, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao acamisko Pregledaj post
    Nebitno koliko je baterija prazna, prikacim punjac i tel pocne normalno puniti , prikazivajuci punjenje na displeju . Posle 10...20 -ak..... sekundi prijavljuje da je baterija full puna ,sto naravno nije. Ostavim li ga neko duze vreme na punjacu,sasvim normalno napuni bateriju,ali problem je sto proces punjenja prijavljuje samo prvih nekih 10-20 ak.... sekundi i vise ne ,nakon toga prikazuje da je baterija full puna ( mada je i dalje puni) ! Probao sam i sa drugom baterijom, doduse iste oznake BST4389BE i isto se desava ,jedino sa jednom `no name` , na koju sam naisao punio je sasvim ok ,prikazivajuci proces punjenja svo vreme dok je punjenje trajalo ,nekih par sati . Ima li neko bar ideju o cemu se ovde radi ili iskustvo neko sa ovim problemom.
    Veliki pozzzzz svima .
    Koliko ja znam meni je to normalno da mi nakon nekih pola sata na punjenu one tri crte stanu i stoje ali se mobitel i dalje puni , nevidim koji bi tu trebao biti problem , mobitel ti se svakako puni i ako ti crtice onak redaju ili ako stoje slobodno ostavi mobitel na punjenju nekih 8-10 sati pa ce ti baterija biti Full , mislim da se nikom na samsungu crtice ne popunjavaju tjekom cjelog procesa punjenja ili sam mozda u kriviu ?! Ili ti mislis da kad crtice prestanu se nadopunjavat da je mobitel pun ?! nije

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kod svakog telefona,dok traje proces punjenja traje i njegovo prikazivanje na displeju. Kada se to zavrsi ,dobijes i obavestenje za to. Naravno ,baterija je pod naponom punjaca i dalje,ali osnovni proces punjenja je zavrsen. Da to nije tako cemu onda indikacija punjenja !!!!! U principu, meni se baterija normalno nastavlja puniti i nakon ,tih 20 sekundi kada se crtice prestaju paliti i gasiti ,ili u off modu kada posle tih 20-ak sekundi prikaze batery full a nije ,no samo je iritirajuce to ,nista vise
    Pozzzzz

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovisi o bateriji, a tu se samsung definitivno ne moze pohvaliti, imao sam d600 i znam kako je to. ..npr. kad kupim novu nokiju, takvog problema nema barem 4mjeseca..dok kod samsunga mi je tako od prvog dana, a i baterija mu je trajala jedan dan, koristio ga ili ne..pa sad neki kazu da je greska u softwareu ,a neki ne..tko ce ti znati. eto sve sam rekao, a nista nisam rekao

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. t-com helpdesk, cudna ekipa.
    By civicar in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 36
    Posljednji post: 11-02-2010, 20:26
  2. D900i-HelpDesk
    By Metak001 in forum Samsung
    Odgovora: 80
    Posljednji post: 13-07-2009, 16:59
  3. U600-HelpDesk [Pitanja]
    By X-FusIOn in forum Samsung
    Odgovora: 133
    Posljednji post: 25-03-2009, 22:40
  4. [KG800] - HelpDesk
    By .El Nino. in forum LG