Riješeno Master resetom : *2767*3855# = E2P Full Reset
Može moderator![]()
Imam D900 i stavio sam karticu 1GB, radilo je ok, eh kad sam je izvadio i da ponovo stavim nece , mobitel je prepozna pise da je umetnuta, ali kada odem da otvorim Memory Card , javi mi se greska Not Allowed, pa sam onda nekoliko puta gasio mob. izvadio i ponovo stavio karticu pa upalio mob. i uspio sam ucitala mi se kartica.
Ali evo opet problem , opet sam je izvadio i evo sad pokusavam nikako nemoze, samo kad otvorim Memory Card pise not allowed..
Help
Riješeno Master resetom : *2767*3855# = E2P Full Reset
Može moderator![]()
For the hoven lands...
evo da nebih stavljao novi topik da se nastavim na ovaj
stavio sam u d900i karticu od 1gb i prebacio nekoliko pesama na karticu
ali fon mi jednostalno nevidi neke pesme... nemam pojma kako
ako se setite mogucih problema plz postujte
hvala unapred....
Dao mi je kolega D900 koji ima jedan problem. Kad se upali samo se pojavi pocetni display na kojem pise D900 i tako se ta slika pali-gasi, nikako da se pokrene...
kaze da mu se to desilo kad je vratio tvornicke postavke, pa sad neznam sta da radim...
jel ima ko kakvu ideju?
Pa i meni isto na D900 ne vidi svaku pesmu..iako su u mp3 formatu...ima tu valjda jos nekih stvari koje pesma mora da ispunjava da bi je telefon video...nije neki odgovor, ali toliko od mene..
decki,smanjite naziv pjesme,pa onda probajte...
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
kako prebacit sa youtube tj. .flv file na mobitel da mogu gledat?
Hvala
No way, sam firmware ne podržava taj format. Za to bi trebao imati RealPlayer na mobaću a to je nemoguća misija ako bi htio za D900 !!
program se zove YoutubeDownloader . prvo s njim skines flv file , onda ga pretvoris u avi s tim istim programom , i onda s nekim 3rd party programom(recimo Imtoo MPEG Converter pretvara u 20ak formata raznoraznih, relativno je stabilan) u mp4 . nije bas elegantno , al tak se snades.
inace taj program pretvara i direktno iz flv -) mp4 ali iz nekog razloga mobitel to ne zeli pustat , dok mp4 fajlovi radeni s nekim drugim programom rade. modza ce kod tebe bit bolja situacija , makar iskreno sumnjam.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Uzeo sam ovaj telefon nov prije nekih mjesec dana ali u posljednju nekoliko dana primjetio sam vrlo cidan problem.Kada me neko nazove ili jan jega i prekinem vezu dodje du gubitka mreze na telefonu na nekih 3-4 sekunde i mreza se ponovo vrati.Problem nisam primjetio cim sam ga uzeo a koliko primjecujem nema gubitka mreze u stand-by radu mada cesto bude los signal.Ne znam koliko to moze biti povezano sa telefonom ili je ipak do mreze.TRenutno sam izbacio karticu i ubacio u drugi mobitel pa cemo vidjet kako ce on radit.
Zadnji uredio Alienware : 12-02-2008 u 23:45
Moram da kazem da nemam tih problema sa drugim mobitelom konkretno nokia 3510.Nema ba stare nokije su zakon.Znaci moguce je da je softver ili nes drugo.
I kolko kosta otprilike memory card od 1 gb jer sam uzeo od frenda pa neznam kolko da mu dam novaca xD ?
Zadnji uredio AKY : 24-01-2008 u 23:21
Skini si ovaj program : http://www.shareup.com/downloading-25710.html
i instaliraj ga i video fajlove samo pomocu njega convertiraj iz bilo kojeg video fajla u 3gp fajl i onda taj video prebaci na mobitel i moci ces ga gledat iako kvaliteta nece biti ko avi![]()
imao sam u servisu par slucajeva i resavao sam ih softverski,neki put se desava da je i zbog kartice ako je ostecena a mozes probati i sa sifrom za resetovanje eproma *2767*3855#. pozdrav
ima san isti problem i odnesen ga u serviss
da mi pogledaju sta je
jer to je njima mana sa signalom
i pita ga sta je bilo i on meni kaze da je jedan dio softwerski napravio a i da je nesto hardwerski radio
a da probaš prvo sa zamjenom sim kartice,to ne košta puno
S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo a onda te dotuku s iskustvom !!!
Ma vidjet cemo ne smeta to meni zasad puno al ak bas bude gubio signal tokom razgovora eh onda cu ga odnjeti u servis jer imam garanciju.
Možda ima tvoj operater problema s signalom.
Pita susjede koji imaju istog operatera kao i ti, ili pitaj nekog drugog.
pozdrav svima!
može mi netko reći koje drivere za kabal trebam instalirati, nije mi to baš jasno. inače skinuo sam program samsung tool i pokušao sam otključati mobitel ali mi izbaci error- check cable
hvala unaprijed!
Pokusavao sam instalirati igrice na njega, ali nisam uspio...ali poslije toga kada stisnem tipku ok i kada mi ode na internet, mob zblokira i ugasi se...
I nece se spojit s kompom preko usb-a...mog reagira ali na kompu se nis ne dogadja.
Zna tko u cemu je problem?
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=705380&postcount=8 -postupak instalacije za d900i
-a to kad ti se zablokira idi -*#52828378#->OTA Type Setting->Stavi na GPRS OTA
Za USB idi na izbornik->postavke mobitel->USB postavke->Mass storage i otvori ti ga kado mass storage u my computer-u
Eh...fala, sad sve radi...Puno hvala!
Koliko vidim mobitelu se cesto i smanji signal kad ga otvorim na slajd.Ne mislim da nema veze sa mrezom jer sam istu karticu ubacio u Nokiju i radi bez smetnji.Koju verziju softvera treba da imam za ovaj telefon i kako da provjerim koja je kod mene?
ovako imam samsung sgh d900i i kada snimam nešto sa njime i mislim nekome poslati preko MMs-a ne mogu nego mi se ovo pojavljuje i to piše:
Nmoguće
dodaj više
Max:295KB
sada bi molio onoga tko zna ili najbolje tko ima taj mobitel da mi malo obijasni kako mogu nešto snimiti i uspijeti da pošaljem normalno neki vide
pozdrav i obujasnite mi što hitnije
Bookmarks