Moguće je i na mobu.
Pokreni video, otvori meni - Program za uređivanje - Vremensko skaliranje i tamo imaš mogućnosti ubrzanja. Kada odabereš koje ubrzanje hoćeš pitati će te da li hoćeš snimiti kao novi file ili presnimiti stari.
Moguće je i na mobu.
Pokreni video, otvori meni - Program za uređivanje - Vremensko skaliranje i tamo imaš mogućnosti ubrzanja. Kada odabereš koje ubrzanje hoćeš pitati će te da li hoćeš snimiti kao novi file ili presnimiti stari.
ma ja ustvari nemam taj mobilni, ali sam "zagrijan" pravo da ga kupim, pa me zato interesuju mnoge stvari
da li znači možeš ubrzati na "normalu" tj, da gledaš kao normalan snimak,tj. da nije usporen, iako je sniman kao usporen (da li gubi kvalitetu snimka tada?)
kako se snalaziš sa zaštitiom sočiva kamere, pošto je to jedan od problema, da li sa ga "izgrebao" ili si nekako našao način da ga zaštitiš
mislim da je "riddick" to i naveo
"Kada odabereš koje ubrzanje hoćeš pitati će te da li hoćeš snimiti kao novi file ili presnimiti stari"
znači možeš jedino snimiti novi file sa novom "brzinom", a moje je pitanje možeš li podesiti i snimiti na "normalu" kao što je gore navedeno "real life" i kao takav "drugi" file reprodukovati na mobilnom
Bookmarks