jedna budala mi je tri puta unjela security code krivo, i sad me trazi phonecode. mob je sx1. zad mi javlja da je mob blokiran kak da saznam koji mi je taj phone code.
jedna budala mi je tri puta unjela security code krivo, i sad me trazi phonecode. mob je sx1. zad mi javlja da je mob blokiran kak da saznam koji mi je taj phone code.
ako nisi mijenjao phonecode (originalni) onda je on 12345, a ako si stavio neki svoj, onda neznam koji ti je (naravno), to samo ti znas. A ako si ga i ti zaboravia, onda Unlock...
A za Unlock (ako ces raditi ga sam) trebas napraviti tets point; ali o tom potom; probaj 12345 i ako to nije to i odlucis se na unlock (sam doma) onda javi pa cu ti objasniti...
maraschino - PTICICA
upiso sam i nista najgore je sta u "ono zuto mogu pisat brojke kolko ocu" al nemogu nigdje potvrdit unos i stisnut ok il tako nesto. jel ima nade? stvarno neznam sta da radim?
nisam nista mijenjo!
imas li garanciju? ako imas, odi u siemens shop i oni ce ti to otkljucati besplatno (prvi put)...
maraschino - PTICICA
imam da. znaci nemogu sam, jel bi htio jos danas to sredit?!
danas je nedjelja, tako da ti siemens shop ne radi. morat ces otici sutra
mozes i sam, ALI tako gubis pravo na garanciju, sto ti se ne isplati, jer bi trebao napraviti i test point, a to znaci otvoranje mobitela i prckanje po hardware-u...
bolje pricekaj, pon ce brzo...
maraschino - PTICICA
imas pravo bolje ne izazivat srecu... ak mogu oni to sredit. valda ce uspjet,ak ne uspije hehe ja se jos javim. puno hvala!
bez brige, oni to bez problema mogu napraviti
Bookmarks