da ima prek dana kaj raditi
da ima prek dana kaj raditi
???????
sta prek dana pa PREK DANA SI NA MORU!"!!!!!!!!!!
ja vas ne kuzim ljudi.
Sad se pitam u kome je problem, u tebi ili u nama![]()
fakat
ja koji sam cjeli dan na plazi ili vi koji ste cjel dan u sobi i igrate Soliter , a ekipa u moru igra picegin
Pa ja vas ne kužim - kag će vam vraga na moru komp?!?!?!?1
Neznam baš dal ko ima tak važne mailove da ih mora svaki dan čitati!?!?!?!?
MORE-UŽIVANJE, KUPANJE = DA ! ! !
MORE-SURFANJE (netom), IGRANJE KOMPA = NE ! ! !
PS-predlažem moderatoru da premjesti ovo u Chataonicu!!!
to ej moj čovjek
ti si ko i česi oni i svoju vodu voze u autu na more da slučajno ne bi koju kunu potrošili. btw. nije ic na more samo kupat se ima i drugih sTvArI
evo sad je i autronic pokrenuo akciju nagradimo odlikaše koja nema veze s ministarstvom obrazovanja i zato ne treba njihov formular nego se mora predočit učenička knjižica, svjedodžba ili indeks. više na http://www.autronic.hr/akcija.asp
nije mi jasno kak da predam svjedodžbu kad sam ju predao u školi prilikom upisa
Predaj ovlaštenu kopiju svjedodžbe (nek ti ju u školi skopiraju (oni i imaju več kopiju za svoju arhivu) i nek ti ju poštambiljaju) - to ti je ko da je orginal!
Pa i piše ti da se preda fotokopija svjedodžbe!
Pre malo nude, a ista je cijena ko i ovo iz KING-a!
nemam pojima sve je tak shebano, mislim da je razlika u popustima kod autronica i kinga (ispravite me). a kak cemo dobit onaj internet kad josh nismo dobili ni prijavnice
Dal je ko dobio doma onaj nekakav katalog????
Ja ništ!
HRCO-ti možda???
istina.Poslao: ..::HRCO::..
ti si ko i česi oni i svoju vodu voze u autu na more da slučajno ne bi koju kunu potrošili. btw. nije ic na more samo kupat se ima i drugih sTvArI
dosta vremena potrosim i na susenje i sunčanje.
ne nista.
Ipak ima neke razlike kod kinga i autronica u onom racunalu za 4.999kn, u autronicu to računalo ima 512mb ram a u kingu 256mb ram ostalo je sve isto, plus što u autronicu mozes naruciti da ti stave josh neke komponente, npr. pržilicu. ic cu sa starim vidit u autronic on pozna seficu nekad su radili zajedno
OŽIVLJAVANJE STARE TEME!!!!
Pa dobro kaj se to događa???????????''
Dal je ko uopće dobio kaj (katalog ili sl), ja ništ, čovječe, u bivšoj školi mi je sve zatvoreno, neznam kaj da napravim, a hoću novi komp
i hto sam uzeti ovaj za 4999 kn!!!!!!!
Koga got pitam, nitko ništa nije dobio i sve je baš briga za nekakve kompjutere, ALI MENE NIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dajte, ima ko kakvu informaciju???
HRCO - jesi dobio šta?????????????
??????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????? ???
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????
I... još nekaj, na onoj stranici www.odlikasi.hr sam se uspješno logirao, a to znači da znaju za mene, jer ako proba netko za koga nisu čuli, nemože dobiti passw!!!!!
Ko tu sad koga j**e???
** - eb
Ja sam dobio nepotpuni katalog, pasword i username za odlikasi.hr i e-mail adresu, pismo ministra (kopija) i ponudu za kredit. Sada razmišljam o HP digitalcu za 1200kn.
A, pazi ovo, poslao sam danas mail (niti sam neznam kamo) i molo sam se izživio u njemu, pitao sam ih kao šta je to, da skoro to nitko ne dobiva i sl. i danas poslije podne idem van i vidiim pismo o sandučiću i vidim u pismu katalog i ostalo!
HE! :-)
Ja budem vjerojatno uzeo onaj najjači komp + 17" LCD Monitor! Kaj velite?
I da, ono korisničko ime i lozinka mi ne valjaju, emogu se logirati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čudno. Meni sve super radi.
A kaj veliš na ovu konfiguraciju i monitor?
Konfiguracije na http://www.autronic.hr/akcija.asp su uzas!
@Iggxy ja mislim uzeti:
Intel Pentium 4 2.8 GHz FSB 800MHz 1MB cache Prescott
RAM: DDR 512MB PC3200
Grafička kartica: ATI Radeon A9550GE/TD/128MB (DVI, TV-Out)
Tvrdi disk: 80 GB
FDD, DVD/CD-RW Combo
Modem, LAN 10/100
Midi Tower kućište sa 400W napajanjem
Multimedijalna tipkovnica, optički miš, zvučnici
Softver: PCCillin antivirusna zaštita
3 mjeseca besplatnog Internet pristupa preko Globalneta
Jamstvo 12 mjeseci
-to je 4,999 kn,
+ 17" LCD monitor Samsung - 2000 kn!
Konfiguracija je super.
Bookmarks