Poslao: shadowthrone
Zaboravljate jednu vrlo važnu stvar: K700 ima 32 MB ugrađene memorije od kojih je 12-14 MB dostupno korisniku jer je ostala memorija ispunjena aplikacijama koje se ne mogu izbristati!
Mob je inače OK za nezahtjevne korisnike, ali profićima neće sigurno doći u džep.
Ovo je tolika loša izrečeno. Ovo mi je najdraže "Profići". Pa kaj ti radiš u razvojnom centru Nokie pa kažeš profić. To mi tako smiješno.
Mobitel je stvar koju svaki dan imaš u džepu pa je prva stvar na koju osobno pomišljam da je telefon mali znači da ne zauzima puno prostora( tu su još Orbit (bez šećera), pljuge, upaljač, kovanice itd. još mi samo fali Nokia6600. Mislim svaka čast uređaju stvarno je dobar ali je prevelik za džep. Ako je već velika potreba za puno podataka onda je po meni najbolja odluka neki pda + mob kako je već gog naveo.
misli da je K700 odličan telefon ( možda i moja sljedeća odluka prilikom kupovine novog moba ovisi o finacijskoj situaciji) za svakodnevnu upotrebu sa puno funkcija i dovoljno memorije.
Isto tako i ja sam čuo da nasljednik T serije dolazi krajem godine tako da K700 nije nasljednik T630.
Nadam se da se nitko neće uvrijediti na ovo što sam napisao.

Odgovori uz citat
Bookmarks