jel zna možda netko gdje nabaviti usb kabel za k700i i kolika mu je cijena?Hvala unaprijed.
jel zna možda netko gdje nabaviti usb kabel za k700i i kolika mu je cijena?Hvala unaprijed.
danas sam ga imo u rukama, ali nazalos sa praznom bat. mogu reci da je izrada solidna, i daje mi dojam onako ''kvalitetne težine'' u rukama!
ma dobar je to mob bez obzira.....
iako ga sada jako malo ljudi ima ili se uopće ne javljaju na forumu....
ma ne znam cekam da se rijesim par stvari i da prodam st60 pa cemo vidjet. meni je mob odlican po statistikama, a uskoro cemo i vidjet dali su to neki ljudi ljubomorni sto nisu ga kupili pa one koji ga imaju pljuju
a ja bas vidim da ga hvale i da je puno ljudi sa 6230 preslo na njega. pa daj ih dopeljaj na forum da cujem o cemu je prob. ili bar ih pitaj pa javi.
a kao prvo dosta pljuju po kameri i ekranu i neki po premalo memorije,nije mob loš ali stvarno previše traže za njega,barem tako kažu oni koji ga imaju
zanimljiv oglas u oglasniku:za 2 K700i, nudim saab ems, 81. coupe 120 ks plin benz met srebrni nereg. odličan 700 €,
jedini problem koji sam primjetio da su neki imali prob s baterijom, tojest da im je trajala jedva jedan dan
A kolko kosta E800? A E700? A Motorola V80? Ma daj molim te. Pa cak je i mali bijedni SL55 preko 2000 kuna.
Je, 41 MB memorije je samo 4 puta vishe od bilo kojeg drugog mobitela koji nema MMC. Stvarno je malo.
A da ga pljuju, fakat nisam chuo. Chak shtovishe, chuo sam samo da se bune zbog baterije a i to je rjesheno.
nemoj da ovo preraste u rat!!!!Izvorno postao refugee
![]()
A sorry![]()
Moze taj mobac bit i slatki i sve, al nikako se ne moze mjerit sa novim mobitelima. A i preskup je. Puno.
aaaghhhh, opet me ulovilo. lud sam za tim mobitelom.... ne znam jednostavno jesam. nema mane
FYI, Nokia 7600 ima 29 mb ili tako nešto...
e da. da li k700i osim mp3, aac svira i ogg datoteke??
335 Java igrica za k700. (29mb)
da bi se mogao skinuti fajl (rar) potrebna je instalirana Shareaza
Evo ovdje komentara na k700:http://www.zedge.no/?side=phones&exp=109
evo. budem postavio na web. uskoro
a, evo i update koji ispravlja trajanje baterije na 1dan (najcesce zbog upaljenog svijetla pri punjenju) i jos neke sitnice.
http://www.sonyericsson.com/updatese...0/frameset.htm
Mozda je kao na st55 da moras prvo smanjiti rezoluciju da bi imao zoom?Izvorno postao cyberphere
upravo tako. cyber izgleda da tvoj frend baš i nije stigao u 2 mjeseca prokužit telefon...Izvorno postao kresoml
uh di bi mi bili u Mobilu da tako testiramo telefone...
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jeli taj ispravljač baterija za sve Sony Ericsson-e??
PRLJAVCI SU ZAKON!!!!!!!!!
Bookmarks