koliko ja znam ne, mislim da utjece samo na smjestaj u domovima, tu se gleda i vladanje, a za fakseve (ovisi koji) uglavnom prijemni i ocjene iz srednje
Da li na prijem na fakultet utice vladanje.... ili se samo gleda uspjeh u toku 4 godine srednje skole??? i rezultat polaganja prijemnog ispita???
Pitam to jer sam napravio jedan mali incident,,,, pa mi je sada vladanje 1... inace zavrsavam 4. gimnazije sve tri godine sam prosao odlicnim uspjehom a i ovu cu zavrsiti odlicnim....
samo eto sto imam tu mrlju u 4. godini sto se tice vladanja...
namjeravam upisati medicinu pa me zanima da li ce vladanje uticat na prijem na fax... pitam sve i one koji zive u BiH i one koji zive u RH jer jos ne znam gdje cu studirat...
###1410989180026
koliko ja znam ne, mislim da utjece samo na smjestaj u domovima, tu se gleda i vladanje, a za fakseve (ovisi koji) uglavnom prijemni i ocjene iz srednje
cvita
vladanje nece utjecat na fax ali ce na tvoje buduce pacijente...
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ne brini streberu, potpuno nebitan faktor bilo gdje.
Ja sam sve 4 godine zavrsio s losim vladanjem i ukorom pred iskljucenjem i studiram!
Dodji u HR, imamo deficit studenata medicine i od 2008 su u planu drzavni poticaji![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
naravno da neće ako misliš ić na medicinu, znanje je najvažnije a na faksu je ionako SVE OSTALO nebitno i to u potpunosti
malo mi je sada lakse... jebote radi obicne gluposti mi daju vladanje 1 i prediskljucenje iz skole i premjestaj u drugo odjeljenje... dodje mi da srusim cijlu skolu
###1410989180026
Mislim da onda ne bi se mogao ni upisati na faks, jer bi bio u zatvoru!
Sto se tice medicine svaka cast, ali razmisli dobro, radije na farmaciju odi. Place su bolje manje odgovornosti i lako mozes privatluk ganjati!
Ne boj se zbog vladanja.Ma ajde napisi sto si to napravio da se malo nasmijemo!
FORD FOCUS RS500
I like it!
Hahaha, daj ispricaj malo sto je bilo.Svasta sam cuo al da profi leti torba kroz prozor... To Majstore. Aj daj nam detalje!!! HAHAHA
FORD FOCUS RS500
I like it!
ma nista... ba znam ja njega.... mislim predavao je on i mojim starcima... i onda na casu ****** svi ga zajebaju.... al ja nisam..... i on popizzdio i poce pitat i mene prvog.... kud bas mene prvog i to na kraju bi i jedniog........
i sutradan meni dodje ideja da udjem u kabinet na malom odmoru uzmem torbu i bacim je kroz prozor........ ******..... nije se znalo dugo.... ja tamam pomislio da je covjek zaboravio na to i sve da je se zataskalo... ali onda odjednom ljudi otkrise da sam ja.... na kraju je bilo zasjedanje,... da li ce me izbacit znate one gluposti svi profe glasaju... posto su jednoglasno usvojili da cu ostat u skoli onda su odlucili da me premjeste u drugo odjeljenje... i to je eto cijela mudrost... nece me prebacit do polugodista... al se nadam da nece ni tad... ba debili su kod mene u skoli profesori svi.... za nepovjerovat... al eto sta je tu je
###1410989180026
To djelo ti nije za pohvalu i još očekuješ da te na kraju "nagrade" (primjeti navodnike, ne mislim doslovno)I don't think so. S obzirom na tvoje mišljenje o školi, dobro si i prošao da se mene pita. Puno banalniji slučajevi su letjeli na ulicu zato do kraja godine šuti i uživaj
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ako ti tako kazes...
###1410989180026
Bookmarks