Od sutra u ponudi:
Vipme Broadband - VMC USB stick za 691,00 kn
Od sutra u ponudi:
Vipme Broadband - VMC USB stick za 691,00 kn
Kupio Vipme broadband paket (bez modema), treba mi ovo nekih 20ak dana. Sad se pokusavam preko bluetootha spojit na net - laptop - bluetooth - mobitel (SE K610), zastp BT, zato jer nemam kod sebe usb kabel...
Iskonfigurira sam BT na laptopu da koristi mobitel za spajanje, koliko vidim jedina metoda je PPP - dialup, al ne znam koji broj upisat u dial up.......
ali itko zna sta upisat za broj?
Evo uzeću Mobile connect USB modem na dvije godine za 0,91 kn i tarifu 512.
Jel ima neko već iskustva s ovom stvarčicom?
Neredu?
Daj reci jel valja to il ne, jerbo to mislim povremeno koristi na desktop kompu u kući. Kakav je prijem signala, realne brzine .....?
*99# je broj
a u postavkama modema po Advanced trebas upisati at+cgdcont=1,"ip","data.vip.hr"
dobar grah daleko se čuje
ovako, dali ja mogu karticu koja ide u modem stavit u mob, i normalno na mobu surfati preglednikom koji dolazi sa mobitelom? Imam 3G, ali nekad cu koristiti i GPRS.
Nece mi se nista dodatno obracunavati ili?
A kada idem npr. posjetiti vodafone live portal, onda kako mi se obracuna tih 50 lp i kad nestro kupim. Hvala.
EDIT: ubacio karticu otvorio preglednik, nemoze se spojit. Odaberem da umjesto start koristi broadband, no isto nece.
Medju opcijama sam nasao za broadband da upisem user i password, e, sad, dal ja to tamo upišem i spojim se i imam internet tako besplatan (do 1 GB) i koju da odaberem vrstu spajanja? Podatkovna ili Prometna (tako nesto) pa isto neznam koju da odaberem.
Hvala.
Zadnji uredio .:Kristijan:. : 11-09-2008 u 14:04
Da. Ali ne možeš razgovarati sa tom karticom.
Obračuna ti se na računu. Ti imaš 200 kuna na toj SIM kartici i ovisno o nadoplatama/kupovinama lova ti se skida ili dodaje na račun.Izvorno postao .:Kristijan:.
Naruči si postavke sa Vipnetove stranice. http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=26672372, unesi mobitel koji imaš i odaberi Broadband + MMS...Izvorno postao .:Kristijan:.
Izvorno postao .:Kristijan:.
LOL...prometnaHahaha. Sorry, šala.
Paketna ili GPRS je točan odgovor i to ti treba biti uključeno.
Zadnji uredio T-Maca : 12-09-2008 u 01:07
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
e, e, paketna ili podatkovna mi su opcije.
ma, ljudi, problem je u tome što sam ja na CARNetu.
Ne uplacujem ja pare, vec mi se same skidaju sa računa (žiro). Mjesecno placam 91 KN.
Jel proporucujete neki preglednik? Za Symbian S60 3rd, i Java neki ako ima.
tako da neznam šta napravit, al sutra ću zvat SZK od VIPneta i sve ispitat.
Ako nekoga zanima cijena USB modema za VIPME je spustena na 291kn sa 100kn na racunu, znaci USB stick kosta samo 191kn.
Naravno to su napravili jer je i Simpa internet spustila cijenu za svoj USB stick na 298kn :-)
Ima li tko ovu Vodafone Mobile Connect USB stick u koji se moze staviti micro SD kartica? Koji je najveci kapacitet koji ona prima?
Nova stvar kod VIPMe broadbanda je da su uveli mogucnost koristenja sa Carnet paswordom i onda je cijena 1Mb=0,50kn a paketi su uduplani, znaci umjesto 250Mb=150kn dobije se 500Mb=150kn.
Zadnji uredio 10aLEX : 12-12-2008 u 12:12
Bookmarks