ej, evo sad si idem instalirati vista temu preko onog uxpatchera, pa sam procito da moze dovest do sistemske nestabilnosti
jel imo ko kakvog iskustva s tim?![]()
ej, evo sad si idem instalirati vista temu preko onog uxpatchera, pa sam procito da moze dovest do sistemske nestabilnosti
jel imo ko kakvog iskustva s tim?![]()
imam ja...svaki put kad sam od xp "napravio" vistu nakon nekog vremena windowsi su ošlo u p.m a da ne govorim o uninstalu teme nikad se cjela ne obriše nego ostane polovično....ja ti preporučam da ne radiš to...ali kako očeš...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
huh...
skuzio sam da je taj program promjenio nekakve fajlove, i pitali me windowsi da ubacim cd od SP2, kako da sad te fajlove vratim na normalu? jer ocito se onda necu igrat vatrom
probaj system restore trebalo bi upalit...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ja sam jednom htjeo instalirat taj uxtheme patcher i uglavnom, windowsi mi se više nisu htjeli podić i morao sam ih instalirat ponovo. nikad više!!!!
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Staviš si vista transformation pack 7.1 koji se veže na windows blinds enhanced i biti će ti stvarno stabilno i brzo sučelje.
Bez windows blinds-a nećeš dobiti puno aero sučelje.
Nema nestabilnosti nikakve za sada kod niti jednog korisnika.
http://img265.imageshack.us/my.php?image=scrshotbz7.jpg
Zadnji uredio Wisher : 27-11-2007 u 14:07
Ja sam stavio Vista transformation pack,i vec godinu dana bez greske! Preporuka! Ova cackanja s tim patchevima mogu dovest do svakojakih sranja...
Bookmarks