imam čudan problem koji mi se često zna pojavit samo od jednom zna "zahvatit" i winamp
![]()
imam čudan problem koji mi se često zna pojavit samo od jednom zna "zahvatit" i winamp
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
je ti onaj kabel od monitora dobro priključen za komp?
dali ti je instaliran ispravan driver za monitor? a za grafičku?
koji ti je refresh rate namješten u postavkama od monitora/grafičke?
o kojem se monitoru grafičkoj radi?
može malo više informacija?
kabel je dobro stavljen(nema lufta skroz zašarafljen) driveri od grafe su CCC 2007.0928.2231.38404 (najnoviji) grafa je hd2400XT refresh rate je 60Hz drivere za monitor nemam a monitor je hansol 17inča
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ako ti je monitor CRT: 60 Hz ti je za oči izgubiti. Ispod 75 niti ne razmišljaj - rađe obaraj rezoluciju.
Da se vratimo na problem - nije ni monitor ni kabel ni konektor već je stvar s windowsima, pločom, memorijom ili driverima. Obrati pažnju na ikonice. One su u redu, a opet zna zahvatiti i winamp. Pokušaj Mijenjati rezoluciju i gledaj ima li promjena, pokušaj za svaki slučaj i refresh rate te u BIOSU ako imaš AGP aperture size pokušaj mijenjati. Pokušaj staviti ovo zadnje na minimum pa testirati RAM. Inače se ovakve stvari često javljaju kod crkavanja RAM-a grafičke, ali kako različite slojeve različito zahvača više mi sliči na sistemski RAM.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Pa onda je jos pod garancijom..Odnesi da pogledaju..Ali graficka je problem 99%!Pogledaj dali se prigrijava..
Probao si promjeniti wallpaper?
Ako je to screenshoot, onda nije problem u grafičkoj, a kolko vidim, ikone su ok, samo je wallpaper takav kakav je.
Bookmarks