kako je bilo lijepo sinoć po cijeloj cesti svijeće
Danas se svi s tugom, ali i ponosom prisjetimo Vukovara - Grada heroja! svih onih koji su na današnji i sutrašnji dan skončali na Ovčari i zloglasnim hangarima Veleprometa... oni su Vukovar! Vukovar su i oni koji su tada s vrećicama u ruci otišli iz Grada heroja! Vukovar su i svi oni koji su se tamo vratili i danas ne daju da se zaboravi! ne dajmo ni mi da se zaboravi! otiđimo u Vukovar ili se barem u tišini pomolimo, prisjetimo i zahvalimo svima koji su svoj život izgubili u herojskoj obrani!
![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
kako je bilo lijepo sinoć po cijeloj cesti svijeće
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Vukovarska ulicau Rijeci sinoć će bila sva u sviječama, na spomen....
neka im je vjecna slava i hvala
* R.I.P. *
Vukovar-grad u kojem nikada nisam bio, a nosim ga u svome srcu! I datum 18. 11. svake godine obilježim stavljanjem svijeće na prozor.
Može li netko iz Vukovara kazati kako grad izgleda danas, 16 godina poslije? Postoje li i dalje čitavi kompleksi zgrada i kuća koji strše porušeni i iz kojih rastu stabla... Što je s povijesnim zgradama-Radničkim domom (vidim da je stavljen pod krov, ali i dalje je to "ruševina", dvorcem Eltz, jel unutrašnjost franjevačkog samostana i dalje sami beton?).
Bio sam na stranici www.vukovarac.net, ali čini mi se da su slike malo stare.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
također, a ove godine sam planirao ići, ali eto, sve se tak poklopilo da nisam mogao
ali sljedeće godine idem . . .
http://www.youtube.com/watch?v=3nsto...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=EXm0wV_Bk4Y
svijeća je na prozoru, za sve one koji su svoje živote položili na oltar domovine da bi mi mogli biti tu gdje smo danas . . .
Zadnji uredio bbbrljo : 18-11-2007 u 16:34
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ima ovdje i Vukovaraca na forumu... mislim da su u svim gradovima jučer odali počast u Vukovarskoj ulici,pogotovo u osijeku u Vukovarskoj ulici koja vodi od centra grada prema Vukovaru
Evo bas sam sada gledao nedjeljom u 2 o Vukovaru.
Neka im je vjecna slava i hvala
R.I.P.
Neka im je laka zemlja..R.I.P.
@ Moby, bio sam par puta u Vukovaru i napredak je ocit, no jos uvijek ima porusenih zgrada, rupa od metaka i ostalih ratnih rana. Nakon rata je cijela slavonija postala ogromna rupa, nikome nije u interesu to obnoviti...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Neka im je laka ova sveta Hrvatska zemlja i hvala im što su dali sve što su imali.
Samo jedno.
Neponovilo se nikada više!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Pocivali u miru Bozjem!
R.I.P
EDIT: Jutros sam isao na posao,i ispred osnovne skole vidio svijece koje su djeca zapalila... Cak i djeca koja jos ne znaju nista o zivotu,i koje rat nije zahvatio do te mjere,imaju roditelje koji ce im objasniti sto je i kako je bilo,i budite sigurni da se nikad nece zaboraviti!!! Neka im je vjecna slava i hvala!
R.I.P.
Pocivali u miru i neka ih se nikad ne zaboravi!
panasonic x700>nokia 6600>samsnug d500> SE K800i
Najpovoljniji Hosting I Domene Kod za 10 % popusta: FRmm6
Bookmarks