...ne zanima me jer:
Iskon.ADSL trenutno je dostupan u:
Zagrebu, Osijeku,
Rijeci, Splitu, Opatiji,
Puli, Solinu, V. Gorici, Samoboru, Zadru...
...stoga: ...
Iskon.ADSL je usluga koja se pruža preko dijeljene parice u vlasništvu HT - Hrvatske telekomunikacije d.d., te je za korištenje usluge nužno da telefonska linija bude aktivna i spojena na mrežu HT - Hrvatske telekomunikacije d.d.
- po ostvarenom prometu 49kn
- flatrate 129kn
više na:http://www.iskon.hr/za_kucu/internet/iskon_adsl
...ne zanima me jer:
Iskon.ADSL trenutno je dostupan u:
Zagrebu, Osijeku,
Rijeci, Splitu, Opatiji,
Puli, Solinu, V. Gorici, Samoboru, Zadru...
...stoga: ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Možda najveća zamjerka je potpisivanje ugovora, a koristi se HT-ova infrastruktura.. Šta ako smo pod HT-ovim ugovorom, onda ovo otpada ili mogu biti pod 2 ugovora istovremeno? (pokušavam ovu ponudu usporediti sa Optima Trafficom)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma ovo je sve za ku... Bas sam razgovarao s SZK i prtvrdili su mi da je ova usluga dostupna samo onima kojima je i ISKON DUO dostupan...
Iako zivin gotovo u centru Splita, meni ta usluga nije dostupna...![]()
Hehe, pa da. Zato sam se i ja čudio kad su mi izbacivali Iskon.DUO provjeru dostupnosti.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ne mozes bit pod oba ugovoraPrakticki se ugovor potpisuje kao i kod svakog drugog operatera, da ne placas instalaciju. Naravno, mozes uzet bez ugovora, ali onda placas instalaciju oko 400 kn i moras usporedno nastavljat placat pretplatu za T-mobile dok ti ne istekne ugovor, sto se bas i ne isplati.
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
I meni je logično da možeš imati samo jedan ugovor u ovom slučaju, al ajd...
Nakon ovoga što je kolega rekao:
sve manje kužim njihovu logiku koju je Jay napisao u prvom postu.. Ovako bi trebao birat između ovog "kvazi" ADSL-a i Iskona.DUO jer su oba dostupna na istom području.. Hvala, al dat ću 40kn više i uzeti DUO te pričat sa sestrom u inozemstvu po nacionalnoj tarifiIzvorno postao Nemesis
I'm out!
![]()
Problem je sta T-Com Iskonu daje odreden broj parica na nekoj centrali pa nije svima dostupan. Zato za onog ko je u centru Splita vjerojatno nije dosupan jer vise nema slobodnih parica.
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
@xlr
Logika je ocigledno u tome da su ljudi jako razocarani njihovim voip telefonom pa radje ostaju na ht pravom POTSu a samo ADSL od Iskona!
@10aLEX: U međuvremenu sam i to za DUO uslugu čuo/pročitao tako da ovo tvoje stoji - tel kod HT-a i net kod Iskona. Ništa, bilo kako bilo zasad odustajem od ovoga, tražim kompletno rješenje (tel+net). (a to će možda biti Optima.. al o tome na nekom drugom mjestu)
super u centru Zg-a i to mi nije dostupno nek se gone u pm s tim akcijama![]()
jao jao....ovako....
još OBJAŠNJAVAM materi zašto TREBAM ADSL, sad sam na carnetu![]()
![]()
a ona ,bogu hvala, ne kuži ništa,
al ajmo reć da će mi kupit adsl za Božić!
(popila sam joj mozak pa mora)![]()
pitanje je: što mi je najpametnije uzet,
maxadsl, iskon adsl......il što ja znam koji....??
da ne premašuje 120 kn mjesečno,i da funkcionira kako treba ....
Jesi provjerila što ti je sve dostupno? Od kuda si uopće?
Dakle imaš nekoliko ponuda različitih tipova. Imaš klasični Internet koji ne ovisi o telefonskom operateru koji koristiš i takve su najčešće najskuplje. Druga je mogućnost dual-play iliti kombinirananje usluga digitalne telefonije i ADSL2+ Interneta. Takve su ti danas najpovoljnije, ali i imaju ograničenu dostupnost. U tom polju je najpovoljniji Amis (www.amis.hr), pa Optima (ukoliko koristiš njihov OptiDSL + OptiTelefon) (www.optima.hr) pa Iskon (http://www.iskon.hr/za_kucu/brzi_int...efon/iskon_duo) pa Metronet (http://www.metronet.hr/?comp=privatn...ont=metro2fast) iako su tu svi negdje. Jedino je MetroCarnet (www.carnet.hr/metrocarnet) povoljniji ako si studentica ili ideš u srednju školu (za to se treba još raspitati). Amis za 169 kuna ti nudi 2 megabita, neograničeni Internet i prvih 6 mjeseci neograničene pozive prema fiksnim linijama i dodatni paket usluga (CLIP, konferencija i slično) što ti recimo T-Com (www.t-com.hr) naplaćuje 20 kuna.
Najbolje ti je otići na stranice svakog operatera i provjeriti da li su ti dostupni.
T-Com MaxADSL uzmi kao zadnji izbor, a isto vrijedi i za onaj Vipnetov Homebox (http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=223...idnews=363121).
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
thanks...inače st-studentica...bla bla
Iskon je T-com i koliko Iskon zatreba parica dobit će od T-coma. A Iskon želi samo one parice na kojima je došla konkurencija (Optima, Metronet, Amis). Tamo gdje nema konkurencije Iskon sa svojom duo uslugom ne želi postojat kako bi ti jadnici trpali T-com-ov proračun i to sa jednom od 3 solucije : Maxadsl, Iskon XXxdsl ili Optima adsltraffic.
.
Vidim mislis da si jako upoznat sa situacijom kad podebljavas slova. Kao prvo, Iskon NIJE T-com. Iskon i T-Com su u vlasnistvu T-HT-a, ali djeluju kao dvije odvojene firme. Koja im je to je fora, vjerojatno je dobro opisao Slide u jednoj drugoj temi, ali Iskon tu nista nije kriv, otkupljen je od iste firme koja drzi T-com, ali T-Com ih koci i zavlaci di stigne. Necu ulazit u kvalitetu usluge, jer je nemam i ne znam kakva je, ali u slucaju broja parica sam sigurna da je situacija takva.
Bookmarks