Dobijaš teže razine.
Makar, ima teških riječi i na Easy.
Uglavnom, ako te vidim u WTD- dodam te![]()
0% odmora ovaj vikend....i cijelo vrijeme trijezan![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ajde matereti,nećeš danas bit trijezan...
Sretan rođendan!!![]()
nebum vraga, imam hrpu govana zutra na poslu. prokleto tovarenje na leđa...zake nisam bedastiješi, bilo bi mi lakše
mamaaa...ja oču biti bedast!!!!!![]()
trčanje, pa mcdonalds, sad chillanje uz seriju...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pokusavam zaspat.
ocito nejde.
a alarm zvoni za manje od 4 sata.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
nejk......
I opet cijelu noc nisam corio jer sam zaboravio podmazat kolut od vjeverica pa je to cijelu noc skripalo :/
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ej, gdje ima za kupiti ova mala nutella?? http://a.yfrog.com/img684/4179/fecd.jpg Je netko vidio možda nešto slično po našim centrima, u Zgu, nebitno, samo da nije preko granice![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bilo je tog u Dioni.
OT: Idem pomest vrt
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
http://www.24sata.info/tehnologija/m...bankomate.html
Ja gledam i ne vjerujem.. Evo taj mobitel je pokraj mene, gledam u njega... Ajmi....
Cijeli razred markirao ispit iz hrvatskog, i par nas je ostalo, pa nam je uciteljica za nagradu snizila bodovni prag jel smo se ja i frend vratili, pa sam dobio dvojćicu
I kaj vi dvoje sa tim dudlima igrate? I na cemu to tocno?![]()
One day, sky went blue...
Zato je nas ucitelhica nagradila xD
One day, sky went blue...
Idem u Rotterdam za Novu
Ajmo ljudi- ažurirajte popis![]()
Slabi su vam ti mitinzi čim ih ja ne organiziram, pff![]()
Dođi pa organiziraj![]()
u par sati?
lol
prije u PAR GODINAsjeti se otkad se dgovarao tvoj dolazak u zege
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ne seri lesiSjecas se kako sam te nazvao navecer i rekao da sam sutra u zgu? I sutra su svi bili tamo. End of discussion
![]()
Znas onu: plan is nothing, planning is everything!
Popravljao televizor i samo me dvaput stepla struja. Jednom kada je bila isključena, a drugi put sam zaboravio isključiti.
Cionn- pa šta ima tamo za kupiti? Oni imaju viši standard i sve je skuplje nego kod nas.
Ovaj 8pen je inovativan, ali mi bolje ide sa swypeom.
Ima se tamo za kupiit
Al tamo je sigurno kvalitetnija roba nego ovdje kod nas!
8pen je fora, evo vec pisem par sati preko njega i mogu rec da se brzo naviknes.
OT: 21 jedinica iz latinskog iz gramatike, ja sam dobio 1/2 ^^
Bookmarks