Ne prvo će se izmesarit nožem, pa će se istuširat kavom
A Windowsi...to je trulo u jezgri. Svaki OS koji ne želi otkriti svoju jezgru, bit svog postojanja, taj je truo kao nešto u državi Danskoj![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ja ipak dobio 4 iz zemljopisa...trenutno se ponosim novopecenim statusom mali od foruma...xDD
Neko mu obriso post haha..
Sad vidjeh da nam je T-maca diplomirao, pa čestitam
Evo gledam ne zaboravi stihove![]()
Україна
došao s posla . . .
hvala bogu, trajalo je kraće nego je trebalo . . .
lagano na spavanje . . .
noć![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ah...znači nisi na Fejsu pratio onu euforiju koja je pratila moje pisanje Završnog radaHehehe
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ma vidio sam euforiju, ali ne i epilog!![]()
Україна
Igrao NFS MW volanom- dosta je teško.
Jutro!
Eto me na poslu, bolje da nisam, bolje da se oporavljam doma...
Tip of the day: nikad ne ici piti na prazan zeludac, cak ni kad je cuga besplatna.
@georgy,
Je li? A bas sam razmisljao da si pribavim taj volan, reko mozda ce mi onda bolje ici...![]()
Ma, kad se ispraksa, moralo bi ići bolje nego tipkovnicom.
Jer, tipkovnica do kraja stisne gas (kočnicu,skretanje), a volanom možeš kontrolirati male pomake.
A i doživljaj je bolji.
Najbolje isprobaj kod nekog.
Ni ja nemam volan, ovo mi je frend posudio.
Volan je dobar, makar treba izdvojiti malo više para za kvalitetniji. Ja sam uvijek naginjao kvalitetnijem joypadu s dvije analogne gljive, upotrebljiviji je u više igri, a dvostruki analog može poslužiti kao papučice i volan
Odo tipkariti diplomski..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bio na poslu,pa pobjego na darivanje krvi. Sad sam rucao,pa cu jedan komp sriktat ako ne zaspem jer mi se strasno spava...
Gledam Inspektora Rexa i slušam album grupe koja je u mojoj ulici već 8 godina, ali nikad nisam poslušao ni pjesmu.
A dobar je album i saznao sam da su oni i popularni (na nekoj top 40 ili nečemu- uglavnom, dobro im ide).
xlr- imam i joystick, istina neki jeftiniji, i s njim sam igrao nfs i isto mi je super išlo kad sam se isprakso.
Ali volan i papučice daju osjećaj i čine mi se preciznijima.
A i nije loš taj volan koji mi je posudio frend.
Thrustmaster Enzo Ferrari Force Feedback.
Oho, znaci Ferrarija vozis...![]()
dobro jutro . . .
ubrzo na posao, ali me probudila divna vijest za petak . . .
weeeee![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Moj brat je luđak za F1 i bilo kakvim trkama, tako da vozi te igre na volanima već godinama, a i dosta ih je izmijenjao
Ja se evo nakanjujem da odem u teretanu.
Україна
slusam cajke woouuauauau
jedem čips od čokolade.. i ponovo sam mali od foruma...xDD....i danas sam saznao da ce mi prosjek biti..4.0
Čips od čokolade??
Gledam vijesti, ovi Korejci nisu normalni...
Dogovaram se preko MSN-a da oraganiziramo doček negdje....
došao s posla . . .
mrtav umoran . . .
spavanje, sutra opet na job . . .
see ya . . .
noć![]()
Fuck, opet sam promašio predavanje![]()
KAko možeš promašiti predavanje?Možeš ga jedino propustiti.
Bookmarks