Dali li nekoj znae kako da aktiviram infrared on samsung e820.Dali treba da se vnesi nekoj kod za da moze da prima sliki i zvuci.Ovaj infrared prima samo broevi od imenikot.Ve molam pomognete mi.Ako nekoj znae pisete na g_bakrevsi@hotmail.com.
Dali li nekoj znae kako da aktiviram infrared on samsung e820.Dali treba da se vnesi nekoj kod za da moze da prima sliki i zvuci.Ovaj infrared prima samo broevi od imenikot.Ve molam pomognete mi.Ako nekoj znae pisete na g_bakrevsi@hotmail.com.
ZANIMA ME JEL ZNA TKO KAK SE MOŽE POJACATI ZVUČNIK SOFTVERSKI POMOĆU NEKE ŠIFRE ILI NEĆEG DRUGOG. PUKLA MI JE PLOČA DI JE ZVUČNIK PA SAM GA ZALEMIO NA MJESTO OD VIBRACIJE TAK DA SAD NEMAM VIBRACIJU ALI IMAM OPET ZVUČNIK DA MOGU RAZGOVARAT ALI SLABIJE MI ZVONI MOBITEL I SLBIJE ČUJEM NEKOGA KAD RAZGOVARAM. TAK DA BI HTIO POJAČATI VOLUME... MOLIM AKO NETKO ZNA KAK DA TO POJAČAM NEK MI JAVI NA mxxxx24@net.hr
Hvala
Na samsungu D820 ne možeš aktivirati infrared jer ga ni nemaIzvorno postao bakreto
![]()
![]()
Na tom mobu imaš samo bluetooth...
Bom Chicka WahWah
a kak se aktivira infrared na e 710. nemogu poslati sliku ni nista preko infrereda
Svi Samsungovi mobiteli do modela D500 imaju infra red koji možeš koristiti jedino za prebacivanje podataka sa moba na komp...što znači, sinhronizacija između E710 sa drugim mobitelima nije moguća...
Bom Chicka WahWah
a da? nisam znao. a jel znaš ono kaj sam gore napiso. kak da si pojačam zvučnik za zonjavu i razgovor
e nemogu ni ocitati slike i muziku ni preko kompjutera preko infrareda. imam mobile master program. nade mobitel i sve aloi nemogu vidjeti kaj imam na mobu. ali imenik si mogu prebaciti u exel
Na E600 piše
SIM zaključan
Unesite šifru
Pretpostavljam da je security code, kako njega resetirati na 00000000 pomoću kodova i da li je to moguće?
U njmu je bila sim od vip-a kojoj je istekla valjanost.
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Malo oblje citaj...on je mislio na E820Izvorno postao El Niño
![]()
Bookmarks