Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 34

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    i900 Omnia
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja ti mogu pomoči na temelju svog iskustva...

Imao sam P990 i P1i koji spadaju više u mobitele nego u PDA i kao takvi su vrlo iskoristivi. Rade odlično i samo sa prstima, netreba se stalno stylus vaditi. Najviše zbog toga jer je meni tome prilagođen i nisu stvari presitne.

Trenutno koristim qtek S200 (WM5) i to me ubija u pojam. Fora je imati milion opcija za podešavanje i još toliko mogučnosti, no kad se svodi na upotrebu kao mobitel nije to to jer stalno moram sa stylusom raditi. Ovo može poslužiti kao drugi telefon kao što sam ga do sad koristio i za to je odličan. Samo da napomenem ne koristim organizator, mailove i sinkronizaciju na njemu tako da ga ne iskorištavam dovoljno da bi mi bio nužan.

Zadnje šta mi je zapleo za oko je LG KU990 Viewty i to bi htio vidjeti kao u praksi radi jer to je baš mobitel sa toucscreen-om.

Nemojte se vi zagriženi WM-ovci odmah pjenit na ove "idiot" telefone, no kad se svodi na iskoristivost SAMO kao mobitel i multimedija oni su u prednosti.

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao igx Pregledaj post
    Ja ti mogu pomoči na temelju svog iskustva...

Imao sam P990 i P1i koji spadaju više u mobitele nego u PDA i kao takvi su vrlo iskoristivi. Rade odlično i samo sa prstima, netreba se stalno stylus vaditi. Najviše zbog toga jer je meni tome prilagođen i nisu stvari presitne.

Trenutno koristim qtek S200 (WM5) i to me ubija u pojam. Fora je imati milion opcija za podešavanje i još toliko mogučnosti, no kad se svodi na upotrebu kao mobitel nije to to jer stalno moram sa stylusom raditi. Ovo može poslužiti kao drugi telefon kao što sam ga do sad koristio i za to je odličan. Samo da napomenem ne koristim organizator, mailove i sinkronizaciju na njemu tako da ga ne iskorištavam dovoljno da bi mi bio nužan.

Zadnje šta mi je zapleo za oko je LG KU990 Viewty i to bi htio vidjeti kao u praksi radi jer to je baš mobitel sa toucscreen-om.

Nemojte se vi zagriženi WM-ovci odmah pjenit na ove "idiot" telefone, no kad se svodi na iskoristivost SAMO kao mobitel i multimedija oni su u prednosti.
    Ovo sto si napisao ima smisla ali danas za WM uredaje ima toliko software-a koji ti omogucavaju jednostavno (citaj = veliko) okruzenje na ekranu da olovku osim za poneku sitnicu ni ne vadis.
    HTC je pokrenuo sa TouchFlo i ima ga na kile na raznim forumima za sve WM uredaje.
    Ja WM koristim vec dugo vremena i od toga vecinom u autu a ne stanem svaki put kada se javljam ili nesto obavljam..........dok ne popusim kaznu od plavaca !
    ONE X & Sensation & Desire by HTC

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    i900 Omnia
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kokibj Pregledaj post
    Ovo sto si napisao ima smisla ali danas za WM uredaje ima toliko software-a koji ti omogucavaju jednostavno (citaj = veliko) okruzenje na ekranu da olovku osim za poneku sitnicu ni ne vadis.
    HTC je pokrenuo sa TouchFlo i ima ga na kile na raznim forumima za sve WM uredaje.
    Ja WM koristim vec dugo vremena i od toga vecinom u autu a ne stanem svaki put kada se javljam ili nesto obavljam..........dok ne popusim kaznu od plavaca !

Touch je dobar korak u tom smjeru, ali nije kompletno riješenje jer čim odlutaš jedan korak od glavnog djela opet si na stylusu. Kak bi poruku napisao bez stylusa?

Naravno da se radi u tom smjeru i tko ima potrebe za puno funkcija i mogučnosti WM je pravo riješenje, no tko stvarno treba samo malo napredniji mob nema smisla uzimati WM.

Meni je idealna konfiguracija WM kao drugi mob.

Hardcore forumaš Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    SonyEricsson K850
    Operater
    T
    Godina
    41
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo jučer sam imao prilike malo se poigrati sa iphone-om i tel je takat super, ali...

koliko sam skužio, ne može se slati slike, video etc... sa uređaja na komp ili sa kompa na uređaj preko bluetooth-a...
    ne mogu se pregledavati office dokumenti?!?!

Trenutno sam u fazi promjene moba, pa sam se odlučio za neki sa touchscreenom... Zna li netko kad se može očekivati touch cruise u prodaji? Isto pitanje za iphone vrijedi...
    Zadnji uredio ivan : 09-12-2007 u 23:54

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Trenutno najbolji mobitel
    By Sony Ericsson in forum Općenito
    Odgovora: 36
    Posljednji post: 09-03-2007, 21:07
  2. Najbolji preklopni mobitel?
    By BranX in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 20-01-2007, 14:31
  3. Najbolji mobitel