Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered31 days registered

Datum registracije
    Nov 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    T-Maca

Hvala ti puno

A ići ću sa Mobitelom na internet , a još malo pa možda kupim laptop tako da HVALA ZA NAPISANE OBADVIJE OPCIJE ! ! !

Googlat ću za ovaj Viponline , jel to ide preko GPRS-a ma nema beda idem googlat , mislim da će ovih 512 biti super za mene da kada sam kod bake /izlet / škola i treba mi neka informacija samo odem na google i surfam !!!

E sada , a kakave su cijene bez pretplate pa da odlučim ili možete dati link ili idem googlat?

Hvala

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao NiX4 Pregledaj post
    T-Maca

Hvala ti puno

A ići ću sa Mobitelom na internet , a još malo pa možda kupim laptop tako da HVALA ZA NAPISANE OBADVIJE OPCIJE ! ! !

Googlat ću za ovaj Viponline , jel to ide preko GPRS-a ma nema beda idem googlat , mislim da će ovih 512 biti super za mene da kada sam kod bake /izlet / škola i treba mi neka informacija samo odem na google i surfam !!!

E sada , a kakave su cijene bez pretplate pa da odlučim ili možete dati link ili idem googlat?

Hvala
    Pa ovako, sto se prepaida tice, samo simpa ima recimo koliko toliko povoljnu opciju tj paket od 5 mb za 15 kn sto je najjeftinije bez pretplate. Medjutim nije ni to lose za pogledat mail, messengere, koji put pogledat nekaj sitno na webu. To sam koristio nekoliko mjeseci. Sad sam presao na vip i uzeo 128 mb tarifu i to mi je sasvim dovoljno za surfanje. I da ak imas carnet racun dobijes 50% popusta i ne moras uzeti govornu tarifu, tak da me sveukupno dodje 57 kn sto doista nije puno.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered31 days registered

Datum registracije
    Nov 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao borisxy Pregledaj post
    Pa ovako, sto se prepaida tice, samo simpa ima recimo koliko toliko povoljnu opciju tj paket od 5 mb za 15 kn sto je najjeftinije bez pretplate. Medjutim nije ni to lose za pogledat mail, messengere, koji put pogledat nekaj sitno na webu. To sam koristio nekoliko mjeseci. Sad sam presao na vip i uzeo 128 mb tarifu i to mi je sasvim dovoljno za surfanje. I da ak imas carnet racun dobijes 50% popusta i ne moras uzeti govornu tarifu, tak da me sveukupno dodje 57 kn sto doista nije puno.

ček ček

ja imam max adsl jel bi ja mogao aktivrat canet i njega ne koristit jer ja čujem da je beplatan i pretplatu 128 mb-a i 50 tarifu plčati samo 57 kuna mjesečno ako sam dobro skuzio'???

i što je to vip online , nisam našao ništa na google-u

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 22
    Posljednji post: 09-12-2013, 02:10
  2. Nokia N80 - VIPnet - Internet Edition NOVO
    By sms freak in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 24-01-2007, 00:16
  3. nokia n70 internet ne radi
    By elvisss in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 8