vas dvojce mi je vec puna kapa. decki, skulirajte se, bez ruznih rijeci i prejudiciranja! mile, predugo si ovdje da ti ne bi bilo jasno na koji nacin se stvari koje predbacujes cionnu rijesavaju, a to sigurno nije javnim prepucavanjem! dosta bi bilo!
sto se brljinog linka tice, meni isto nije jasno kuda je svijet u tako kratkom roku otisaonisam ja tako davno bila tinejdjer da bih o tim vremenima pricala k'o neka baba "ah, ta danasnja mladez". ali zaista nije bilo tako gadno. izlazila sam od svoje 15-e, poznavala raznorazne tipove ljudi i drustava, i u to doba je bilo i pijanki i droge na svakom koraku i problematicne djece iz problematicnih obitelji.
znali su se deckici posibati u disku, ali nitko nikoga nikada nije poslao na hitnu. a kamoli nesto gore.
sto se, kvragu, dogadja? jel sam ja samo imala srece pa su me takve stvari zaobilazile, jel se za njih nije saznavalo jer su mediji bili slabiji nego danas, ili je zaista sve uspjelo otici u k krasni u roku par godina? i ako je ovo potonje, zasto, kako, koji je razlog tome? jer, problematicnih obitelji, prezaposlenih roditelja i djece koju odgaja ulica bilo je zasigurno i prije par godina..
nemam pojma.. samo znam da sam vec sada prestravljena kako cu ja svoje dijete pustiti van kad dosegne neke tinejdjerske godine..

nisam ja tako davno bila tinejdjer da bih o tim vremenima pricala k'o neka baba "ah, ta danasnja mladez". ali zaista nije bilo tako gadno. izlazila sam od svoje 15-e, poznavala raznorazne tipove ljudi i drustava, i u to doba je bilo i pijanki i droge na svakom koraku i problematicne djece iz problematicnih obitelji.
Odgovori uz citat
Bookmarks