Ovo sve kaj ti govoris je offtopic

Tj. sve kaj je to vezano uz "rat"...
Pa gle, roditelji koji imaju PTSP i ne zele se ljecit, tj ne mogu se ljecit, to prenesu na djecu.
Poznajem tako 4-5 decka kojima su roditelji bili u ratu i svi su poceli tlacit ljude [djecu] oko sebe i postali su totalni propaliteti.
Opet ponavljam, nisu svi ljudi takvi, ali postoje.
Pa eto kaj se dogodi kada se takvi bolesnici iz rata sa PTSPom nece ic ljecit:
-Prije par mj je bio neki "vojni veteran" prolupao, zatvorio se u kucu i napisao si na tablu ispred vrta "Hodaj po betonu".
Policija je brijala da je lik minirao dvoriste, i on je tam unutra cucio sa automatskom puskom i igrao se rata.
-Isto tako prije par mj, djeca su nasli oruzje koje je njihov stari imao jos iz rata, uzeli su pusku i otisli u dvoriste pa su odlucili sjest u auto.
Kada su sjeli u auto puska je opalila i drito curici u glavu.
-Bio je isto jedan slucaj kada je djecak upucao svoju sestru iz nehaja, mislio je da je puska prazna i ona je odjednom okinula.
Da su ti roditelji vratili to oruzje, a ne cuvali ga ovo sve se nebi dogodilo.
Isto tako da postoje organizacije koje bi se brinule o takvim ljudima nebi se to dogadjalo..
PS: Ajd, sad si mi dao poticaja da si i 3. multich napravim hihi
PSS: Daj me se okani vec jednom.
Pitaj sve admine svjeta, provjeri mi IP, kaj god napravis, ispast ces tup jel neces prihvatit cinjenicu da ja NEMAM multich na forumu
I da, mozda je noone1 pametniji pa se nece zamarat sa takvim tipovima kao sto si ti..

Bookmarks