I kokoš je živi stvor kao i kit i itekako pati kad ga se kolje,ali nama je naravno strašno vidjeti klanje kitova,a na klanje kokoši i svinja smo navikli.Kao što reče Mile:klanje je klanje.
I kokoš je živi stvor kao i kit i itekako pati kad ga se kolje,ali nama je naravno strašno vidjeti klanje kitova,a na klanje kokoši i svinja smo navikli.Kao što reče Mile:klanje je klanje.
Al kak nemres shvatit, kokoske mozes 50.000 uzgojit u mjesec dana [oke, ovo sam bubnuo], a jel mozes kitove tak puno "uzgojit"??
Tak da nemoj mi usporedjivat kita i kokosku xD
Al jbt da se tak masovno "kolju" zivotinje kojima treba min. 5 god da se ponovo oporave....nije fora.
I badava ti tim kinezima, japancima i drugim panjevima objasnjavas da to nije dobro kad ce oni nastavit dalje..
Vidjet cete za 20 god kada nece vise biti nosoroga, kitova, majmuna, lavova i drugih zivotinja..Pa ce tek onda doc ljudima "iz dupeta u glavu"
EDIT: Pronasao sam video, koga interesira neka pogleda...
PS: Koji znanstvenici koriste Kalasnjikove i harpune sa dinamitom pri istrazivanjima?
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 20-03-2010 u 01:16
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks