meni je više pun kufer tih vijesti o toj Ivani.
suosjećam sa njenom obitelji. izgubili su kćer. sigurno im nije lako.
ali...
mene živcira što su sad takvi ljudi eksponirani i samo se o njima priča.
što je sa ostalim ubojstvima? što je sa one 17godišnjakinje što je umrla na isti dan u Zagrebu? to su novinari zaboravili već.
Ali me najviše živiraju političari.
Kada su pretukli Miljuša, kada su ubili onog malog Luku, kada su usred bijelog dana pretukli čovjeka nasred ulice, onda nije bilo nikakvih smijena.
Prošlo je više od 3mj a napadače nisu našli.
i onda kada se desi ubojstvo neke poznate osobe (ili osobe iz poznate obitelji) onda se alarmira i sam vrh vlasti, onda lete smjene.
a kada najebu "mali" ljudi, onda nikome ništa. niti jedne smjene ni ništa. već samo prazna obećanja i govor da je Zagreb siguran.
Ebeš ovakvu državu ako "mali" ljudi mogu biti ubijani a da se ništa na poduzima, a čim se ubije netko tko je bilo državnog vrha, onda se sve alarmira
(mali ljudi su pod navodnicima, jer su ti mali ljudi zapravo i veći ljudi od ovih koji se druže sa mafijom.)
Kako bi mi jedna osoba rekla za ovu Ivanu Hodak.
"Da se družila sa normalnim ljudima, nebi joj se to desilo. sama si je kriva"
Možda i je sama kriva a možda i nije. ali je mogla birati ljude s kojim će se dužiti.
I da, sad su svi odjednom zaboravili na malog Luku, na novinara Miljuša i na ostle ljudi koji su usred bijelog dana nastradali.

Odgovori uz citat
Bookmarks