ja nosim suzavac u torbici jer je moja mater paranoicna. iskreno, tak mi je svejedno jel ga imam il ga nemam, posto sam svjesna da mi u datom trenutku suzavac u torbici nece biti od neke koristi. napadi su vecinom instantni, bas ce neki huligan pricekat dok Luna kopa po torbici.. a bas da cu ga uvijek nositi u ruci - tesko. ista stvar i s teleskopskom - dok se ti masis za lakoste torbicu, frajer te vec 5 puta stigne bubnut u bulju..

nadalje, di je murija? haha! u ovoj drzavi svi bi pare za sto manje rada. nije nit murija izniman slucaj, nece se pretrgnut od posla.. za ovakve se stvari (napade) niti ne zna osim ako se ne desi nekome od poznanika ili nazalost, zavrsi ovako tragicno pa dospije u medije.
i na ovome forumu ima vas kojima su maznjavali mobitele.. koliko vas je to prijavilo muriji kao napad?! ali bas kao napad, a ne da u muriji cvilite "nadjite mi mob preko imeja.."?! za svaki, ali bas svaki napad, pa cak i da vam cunga lungu otudje trebalo bi se na muriji inzistirati na prijavi za napad! e, pa kad bi im se nakupilo nerjesenih prijava, valjd bi se nesto pokrenulo..

a za slucaj da vam kazu da ne zele pisati prijavu, samo spomenite ovaj slucaj i medije.. nitko ne zeli biti prozvan u novinama.