= Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
http://www.index.hr/vijesti/clanak/s...uk/483640.aspx

Eto jos jedan mladic pretucen od POLICIJE!

Kakva su to govna od policajaca..
Ima miljon svjedoka, svi su potvrdili pricu od Alena, ali ne, ipak se vjeruje ovim govnarima koji su bili mrtvi pijani.
Jedne novine su cak rekle da je policajac imao oko 1 promil u krvi..

I normalno, tko ce nadrljat je taj decko.
A ovi ga pretukli ko stoku i jadan ima teske ozljede a policajci ce i dalje ic cugat na pumpi i tak tuc sve oko sebe -.-"..
baš sam jučer pročitao navedeni članak...
baš me zanima kako možeš pasti na sanduk, i odjednom si samo padom nanijeti takve ozljede?
slično se događa kad dobijete optužbu za razbijanje državne imovine kad vas privode u maricu...
baš će se netko namjerno ići zabiti u retrovizor ili glavom nabijati u maricu...
yeah right...

u pragu sam pričao sa jednim njihovim specijalcem...
ako hoćeš u interventnu jedinicu, znači kao najbolja jedinica policije, najbolje je i plaćena...
trebaš naravno završiti osnovnu školu, završiti srednju, mislim da je rekao da čak niti ne mora biti policijska, završiti faks, ali tu već mora biti u pitanju nešto od policicjske struka, tečno znati govoriti bar jedan strani jezik, te, nakon kaj sve to imaš, ako ne prođeš obuku od 6 mjeseci rada s ljudima, znači odnosi i pričanje s ljudima, kako riješiti situaciju razgovorom i tako to, i kad to prođeš, onda možeš dobiti posao...
kad će se kod nas tako obučavati i temeljna i interventna policija, te kad će pravna država početi funkcionirati, onda će biti manje ovakvih slučajeva...

a mislim da bi njemu bilo najbolje odmah tužbu poslati za Strasbourg na sud za ljudska prava, jer će tu teško imati pravedno suđenje...