nda, a kako ce se dokazati da je lazno svjedocenje? vjerovat ce huliganima na rijec da ti nisu opalili samar, predao si im mobitel na njihove lijepe oci?nisam bas upucena kak to sve tocno ide, al konkretno znam primjer, frendica radila kao konobarica, frajer joj u bircu prijetio da ce je ubit. curi nit dlaka s glave nije pala, dakle u fizickom smislu nije bilo napada, no svejedno je na muriji podnesena prijava, i cura se na temelju pretrpljenog soka i psihickih sta ja znam cega vec neko vrijeme vuce na bolovanju.. tak da mislim da napad nit ne mora nuzno biti fizicko saketanje da bi oni bili duzni pisati prijavu za napad.

nisam bas upucena kak to sve tocno ide, al konkretno znam primjer, frendica radila kao konobarica, frajer joj u bircu prijetio da ce je ubit. curi nit dlaka s glave nije pala, dakle u fizickom smislu nije bilo napada, no svejedno je na muriji podnesena prijava, i cura se na temelju pretrpljenog soka i psihickih sta ja znam cega vec neko vrijeme vuce na bolovanju.. tak da mislim da napad nit ne mora nuzno biti fizicko saketanje da bi oni bili duzni pisati prijavu za napad.

Bookmarks