sve što si napisao stoji, tako je u svakome gradu . . .
ima mjesta di odeš, znaš da će biti problema jer takva ekipa izlazi tamo

je, on je bio pijan, a svi znamo da dosta ljudi kad su pijani misle da su cro cop
i krenuo je na policajca, a ja ti garantiram da je on taj "napad" mogao zaustaviti bez spomenutog udaranja laktom u glavu, jer pijane osobe nisu niti najbrže niti najstabilnije . . .

on je, nažalost, odabrao način koji je završio tragično . . .

= Citat = Izvorno postao Symbian Pregledaj post
Zašto na primjer ja, ili netko od mojih prijatelja, nismo iskusili ništa "policijske brutalnosti" o kojoj se tolko priča??? Možda zato što se normalno ponašamo i ne izazivamo probleme! I da ne bi pomislio, gotovo svaku subotu idem u grad, i bio sam u kontaktu s policajcima x puta zbog prekršaja "konzumiranja alkohola na javnom mjestu", no najgore što su napravili je legitimirali nas i zamolili da odemo. To smo i napravili. I u tome je razlika! 100% sam siguran da ti dečki to ne bi napravili, nego bi se bahatili i radili probleme!
da, susreli ste se s običnom policijom . . .

i mi smo neki dan oko 2 sata na parkingu iza hotela igrali nogomet na ledu s teniskom lopticom, došla je ophodnja, legitimirala nas i zamolila da odemo
kaj je najbolje, nitko nije bio pijan . . .

mi smo otišli . . .

a da je došla interventna, situacija bi bila puno drukčija . . .
to ti garantiram . . .

samo što mali broj ljudi zna kako oni rade, a toj grupici ljudi se ne vjeruje . . .

žao mi je dečka, ali mi je u neku ruku, ne mogu reći da mi je drago kaj se to dogodilo, ali nek sad malo narod vidi kako postupaju prema ljudima pripadnici interventne postrojbe MUP-a