Ako netko zna neka napise ili link od tutorijala
Hvala
Alcatel OT Max--Ericsson T10@T18--Nokia 3510--Moto Mpx200--Siemens C75--Moto C261--Mpx220--Sam D600--N6680-N6131-M600i-N E61i-N2610-HTC Legend-HTC Desire-Motorola Defy-Iphone 4s-GSmart GS202-GSmart Aku A1
hvala![]()
Alcatel OT Max--Ericsson T10@T18--Nokia 3510--Moto Mpx200--Siemens C75--Moto C261--Mpx220--Sam D600--N6680-N6131-M600i-N E61i-N2610-HTC Legend-HTC Desire-Motorola Defy-Iphone 4s-GSmart GS202-GSmart Aku A1
Napravio sam sve kako piše i stalon mi se pjavljuje poruka
Could not locate remont server http:// wap.t-zones.hr/....
kad se spajaš, dal na računalu ima indikator da je mob spojen prek BT-a?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Nema nikakav indikator. Tek sam instalirao vistu pa neznam nista na njoj. Jel ti znaš šta treba napravit. I meni na mobutelu ima onaj neki globus ali on stalo blinka.Nešto ga muči a neznam šta.
Mora bit uparen s kompom i mora imat dopuštenje za otvaranje porta. Koji stack koristiš (widcomm, bluesoleil ili ugrađen u vistu)?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
pa onaj ugrađen u vistu
Ok hvala puno.
Probaj sa ovim...
LINK
Ovo je tutorial za P990, ali nebi trebalo biti puno drukcije.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Thanks a lot ^^
e ljudi hvala vam za ovo...super je....stvarno mi je extra na fonu da idem na net...xexexe....![]()
imam samo mali problem....neko vreme dok sam konektovan ide lepo....ali mi odjednom dok ucitava pojavi mi se neko trazenje preko bluetooth-a i pukne veaza,izadjem iz toga ikada o5 stisnem na link onda krene normalno da ucitava i recimo kada sam na MSN-u neko vreme cetujem i to isto mi se pojavi,moram da izadjem iz celog programa i o5 da udjem....ima li leka da se to nedesava...?imam bluesoleil!!!!!!!!!!!please help
By CileMerhaba...merhaba Cile merhaba
ak imas wifi na kompu to je bolje! idi na ADHOC
bla bla i bla
Bookmarks