Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Android SDK

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    3G iPhone/Android G1
    Operater
    Vip/T-Mobile/Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
    Nisam znao gdje bih prikladno smjestio ovu temu, nekako mi se najviše činila ovdje prikladnom (mada mi i tu nije... ), stoga isprike ako je bila kriva procijena.

Kako se radi o Android platformi, predlažem kako bi bilo možda zgodno otvoriti novu podsekciju (Android). Pošto je to platforma koja uskoro dolazi na tržište, a skupa s njom i uređaji.

A sad ono što sam ja htio staviti je sljedeče:

Kako se ovih dana u San Francisco-u održava Google's I/O Developer Event. Pa stavljam i dva linka koja govore o mogučnostima same Android platforme, s popratnim video materijalom i nekim slikama Android OS na ekranu uređaja (mislim da je to neki prototip HTC Dream).
    link1
    link2

Po meni djeluje dosta interesantno i kvalitetno napravljena platforma, a i močno djeluje. Mislim da bi mogla konkurirati i to dobro WM-u.
    Djeluje jako obećavajuće i zagarantirano će biti dobra konkurencija i WM i OS X iPhone-u, pogotovo zato jer je open platforma i vrlo se lako porta na većinu arhitektura, za godinu dvije... HTC andriod , iPhone Android ... jedva čekam.

Kako vidim uspjeli su ga na N95 pokrenuti i sasvim zadovoljavajuće radi, isto tako postoji port i za Sharp Zaurus ... uglavnom budućnost mu je zagarantirana u kombinaciji sa Google servisima i hrpom kvalitetnih developera.

http://gizmodo.com/5017704/android-r...n-taking-video

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    18.08. izdan je novi software development kit (SDK) za Android.

Nova testna verzija koja je objavljena u ponedjeljak dolazi pod oznakom 0.9. Prema pisanju cilj ove verzije jest developerima pružiti što bolji uvid u samu platformu te dobiti povratne informacije od njih. Ova testna verzija SDK još je jedan korak naprijed prema izdavanju SDK for Android 1.0 (očekuje se krajem godine), a od noviteta u odnosu na prvo izdanje treba izdvojiti novi glavni ekran, različite promjene sučelja te brojne nove aplikacije.

I prema nekim navodima američki T-mobile bi trebao prvi tržištu predstavit dostupni Android baziran uređaj koji bi se trebao pojaviti na jesen ove godine. Riječ je o HTC Dream uređaju.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove