thx..sve u svemu mob mi se jako svidja..kao sto sam pisao , bi osam spreman kupiti vec i SE w850 , pa sam primjetio w910 , pa je nekak preskup za mene,pa sam zavrsio na sminkeru u600 .. bit svega da mi je trebo lagan i lijep slide mobitel , pozeljno s dobrom kamerom ..i eto u600 , sve je na svom mjestu , odusevljen sam algoritmom koji pamti u koji si dio menija zadnji uso pa ti njega prvog nudi..mega search onaj .. danas treba lec 2GB SD i onda ce bit
kvaliteta sliki napravljenih - wauuu! prakticki bolje od mog digitalca (malo starijeg doduse) po mraku ..
da bi reč rekel. naravno da ima zmjerki , nije mi jos formirana baterija al cini mi se da nije neka ubojica bas, nadallje on oda se nemoze listat slike s mem kartice nego je kompliciran postupak , pa onda cim ga pristekam na usb se puni .. nekom je to pozitivno , meni bas i ne..
ekran je impresivan ali brate nesmes ga krivo pogledat , odma je zapackan..
sad cu ponovit jos jednom ono na kaj mi nije bas odgovoreno - slusalice adapter na normalne slusalice 3,5mm od mp3 playera klasicnog - di ima?chipoteka?
te tv out kabel di bi to nabavio ..?

, nadallje on oda se nemoze listat slike s mem kartice nego je kompliciran postupak , pa onda cim ga pristekam na usb se puni .. nekom je to pozitivno , meni bas i ne..

Bookmarks