= Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
GoGs, no offence, ali previše se brineš

Žalosno je što se "gasi" (pod navodnicima) motorolin forum, ali ako nema novih pitanja u njemu ili novih korisnika koje nešto zanima - to je i logično. Tu nisu krivi ni ultramodderi niti ti, a niti neki moderatori. Ljudi se ili okreću drugim modelima ili odlaze baš zbog već spomenutih problema sa serverom.

Evo ja i danas koristim siemens M55 kojeg sam naučio flashati onog dana kad sam se regao na forum, a kad danas zavirim u siemens podforum, zakačim paučinu glavom I ne brinem se jer je to normalno. (nećemo sad spominjati da BS više ne radi mobitele, sigurno ima ljudi koji još uvijek koriste iste)
Previše se brinem? Pa možda. Nikom nije stalo do tog foruma, nego samo meni. Mislim, ako ovdje nikome nije stalo da ovaj forum bude popunjen ida funkcionira, onda sve k vragu. To je žalosno, ponavljam po peti put.

Jel grijeh ako volim motorole? Ako želim da taj forum bude opet kao nekada?

Ja umjesto da zakačim paučinu u moto forumu, za razliku od tebe, odgovorim u temu i čak postam nešto zanimljivo što mi je pri ruci.

Ali, čemu ću se ja sam zalagat za forum kad nemaš ničiju podršku i nitko nema volje za radom. JBG, čini se da sam sam u ovome. I to mi je jako žao