hehe, dobar si
kažeš manje posla za mene?a kad sam ja postanje i aktivnost u motorola forumu smatrao kao posao? to je meni zanimljivost, gušt i ljubav prema motorolama.
Forum naočigled propada i jednostavno mi je žao. Ljudi dođu i nešto pitaju, i moraju cijeli dan čekati da se odgovori u temu.
Sjetio sam se dana kad sam se prvi put registrirao. Bio sam toliko nestrpljiv za odgovor da sam napravio 4 posta zaredom. Ono, bila je hića, od kolege sam mob sjeboi nitko mi nije odgovarao "kažem nitko" a dobio sam konačan odgovor sa riješenim problemom u mislim jedno 2 sata. A sad ljudi ne dobiju odgovor po 3 dana. Mislim da je to smješno.
A najgore u svemu je to što ima toliko novosti u moto svijetu, toliko hacka, novog moddinga i svega, a ništa se ne posta u forum.
Nikako da netko nešto zakomplicira u tom forumu sa nepredvidivim pitanjem pa da se konačno otvori "ono" nešto novootkriveno o motoroli. A toga ima par tona posvuda.
A koliko vidim, nema od nikuda interesa da se oživi. Žalosno jako...
EDIT: evo, iskopao sam tu svoju famoznu prvu temu...ah, nostalgija me hvata
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=10272
malo sam se prevario, prošlo je duže vremena za odgovor, ali uglavnom sam ga dobio u toku jednog poslijepodneva pa do navečer. Zaključeno sa tvrtkovim postom.
Nadam se da ste sad skužili o čemu pričam.
![]()

a kad sam ja postanje i aktivnost u motorola forumu smatrao kao posao? to je meni zanimljivost, gušt i ljubav prema motorolama.

Bookmarks