e da molio bih one koji glasaju za da da napišu koliko![]()
Da
Ne
Ovak imam HTnet i CARNet za providere. Na HTnetu sam prijavljen preko svoje škole za 5 besplatnih sati, a preko sestrine škole za 10 besplatnih sati. U ovaj i prošli mjesec sam se iznenadio. Prošli mjesec imao sam 35h besplatnog neta, a ovaj 45h (do danas) i to mi se čini svaki put kad se spustim ispod 10h netko doda. Nije da se bunim protiv toga al me zanima tko mi to daje i dali se to može nekak saznat jer ovo fakat ne znam... dal da štedim na tomu ili kaj... glupo mi je ak spiskam odmah 10 sati prva dva dana i ne znam dal ću opet to dobit...pa...
e da molio bih one koji glasaju za da da napišu koliko![]()
e a kaj to postoji na carnetu.
ne znam, mislim da ne![]()
ne znam. ja se spajam prek carneta, prije sam preko hineta. nekak mi se carnet cini jeftinijim od hineta, ali da na hinetu imaju besplatni sati i na carnetu. NIKAD CUO![]()
![]()
ja se spajam preko vodatela, nemam besplatne sate (nisam uzeo tu opciju), uzeo sam na pretplatu od 60kn, ali mi se 1h naplacuje 3, a poslije 19h i vikendom 1.5kn!
...imao sam besplatne sate zimus na VIP.onlineu...sad trenutno nemam...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Vodatel sa pretplatom je kao CARNet, a što se tiće besplatnih sati, mislim da i nisu tako besplatni jer plaćaš impulse, tj. 3kn/1,5kn i to je ista cijena kao na CARNet-u. Ispravite me ako se varam.
Hej, besplatne sate ima samo HT-u sklopu one neke akcije interneta u školi, pa bi učenici trebali imate nekaliko sati besplatno mjesčno-ako si korisnik hineta!
Ja imam 10 sati mjesecno - prošli (ili prekprošli) sam ih imo čak 20! - ne znam zakaj!
I..... dark - ništ se ne napllaćuje - 100% free!!!!! :-)
sjećam se prije da je hinet imao svaki mjesec 1 sat besplatni za nove korisnike.
htnet ne naplaćuje impulse zato jer kad se spajaš na htnet i kad oćeš da plaćaš onda zoveš 077100000 (to je skupo ko vrag), a na besplatni ti je 077500000
Ako zoveš 077100000 to je skupo jer je bez pretplate - 12/6 kn! A besplatno imaju samo neki!
Kao npr. jaPoslao: zeroo-cool
A besplatno imaju samo neki!![]()
kaj iams i prek sestre. mogo bi ja starce vise angaziratPoslao: kinfa
Kao npr. ja![]()
![]()
salim se.
imam i ja buraza. nista budem ga nagovorio da pita u skoli
...a jel ima ko stalne besplatne sate...
Kak to misliš full besplatan - prek čega to??? Imaš kakvu pretplatu?
zato kaj je za vrijeme akcije uzeo adsl
...i,jel iskorištavaš sve mogućnosti adsl-a...mislim,po pitanju dowloada i to...
evo ja dobio još 10 sati...
ak ja dobro kuzim svaki dan dobijes 10h besplatnog interneta.
Bookmarks