Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 876

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koji su točno problemi sa kamerom? Ako su to spaljene slike (npr slikaš nekoga sa metar-dva, lice bude blještavo do neprepoznatljivosti), onda probaj očistiti leću senzora za svijetlo - bilo je negdije na forumu to spomenuto a meni je odmah riješilo problem... Znači tamo ispod xenon bljeskalice, kraj ledice ima senzor, uzmeš čačkalicu i npr štapić za uši. Otkineš komadić vate sa štapića za uši i onako ka ufrčeš, da bude tanak, i onda čačkalicom to lagano uguraš u senzor i malo vrtiš, nježno... Eventualno na vatu malo vode staviti, ali tek da je vlažna...

Prvi puta kada sam to učinio skinuo sam ako ništa sloj jedan prljavštine, onako kao pločica prašine da je otpala. Jako se prlja taj senzor, užas jedan... I sa normalnim, ne brandiranim softom (035) mislim da bi trebale biti slike zadovoljavajuće. Po noći su odlične naspram drugih mobitela zbog xenona, po danu su odlične jer ima dovoljno svjetla i ipak ima eto 5 megapiksela. A za kvalitetnije slike mislim da bi bilo bolje čak neki za 500kn digitalni fotoaparat u konzumu kupit... Za 1000 kn se dade već neki solidan Sony kupit...i slike budu perfektne!

A što se tiče brzine, to mi se odnosi više na to da sam go "očistio", tj obrisao 30 ak i više igara, 30-ak i više programa, brdo slika, zvukova, pjesama, tema...Tako da je nešto "poletniji" sa 2-3 teme, i to do 200 kb ( a ne od 1 mb kao prije). Jedna slika za pozadinu, jedna dvije melodije... Tako da kad se i restartira brže se ažurira jer je manje nepotrebnih podataka (i karticu sam počistio).

Nije mi se već par dana restartirao...tj. samo ono kada sam ga uključio prvi puta na punjenje nakon SEUSE update. Nakon toga sam ga sljedeći puta punio ugašenog i sada je baterija na 25 posto. Puniti ću ga tako da prvo uključim punjač u mob. Zasad se ok ponaša. 2-3 dana prije nego sam napravio update resetiro se 3 puta na dan, najmanje 1x. Izgleda da mu je pomogao update, a sada dalje budem vidio...nadam se najboljem
    Zadnji uredio mlesic : 19-02-2009 u 12:25

2. 'Hvala' kaže:

Super-forumaš Postignuća:
    VeteranOverdriveTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    43.984
    Nivo
    51
    Bodovi: 43.984, Nivo: 51
    Bodovi: 43.984, Nivo: 51
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daj mi samo reci... k850i ima tri touchsreen tipke
    za menu , pozive i još nekaj ? jel tako ?
    kako je sa njima raditi ....
    i dali postoji kakva druga tipka za menu osim te touchscreen ?

tnx

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    Koji su točno problemi sa kamerom? Ako su to spaljene slike (npr slikaš nekoga sa metar-dva, lice bude blještavo do neprepoznatljivosti), onda probaj očistiti leću senzora za svijetlo - bilo je negdije na forumu to spomenuto a meni je odmah riješilo problem... Znači tamo ispod xenon bljeskalice, kraj ledice ima senzor, uzmeš čačkalicu i npr štapić za uši. Otkineš komadić vate sa štapića za uši i onako ka ufrčeš, da bude tanak, i onda čačkalicom to lagano uguraš u senzor i malo vrtiš, nježno... Eventualno na vatu malo vode staviti, ali tek da je vlažna...

Prvi puta kada sam to učinio skinuo sam ako ništa sloj jedan prljavštine, onako kao pločica prašine da je otpala. Jako se prlja taj senzor, užas jedan...
    točno to je bilo ... riješio sam problem ..hvala

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    iPhone 4s
    Operater
    HT Eronet
    Bodovi
    6.172
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.172, Nivo: 18
    Bodovi: 6.172, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=mlesic;846082]Koji su točno problemi sa kamerom? Ako su to spaljene slike (npr slikaš nekoga sa metar-dva, lice bude blještavo do neprepoznatljivosti), onda probaj očistiti leću senzora za svijetlo - bilo je negdije na forumu to spomenuto a meni je odmah riješilo problem... Znači tamo ispod xenon bljeskalice, kraj ledice ima senzor, uzmeš čačkalicu i npr štapić za uši. Otkineš komadić vate sa štapića za uši i onako ka ufrčeš, da bude tanak, i onda čačkalicom to lagano uguraš u senzor i malo vrtiš, nježno... Eventualno na vatu malo vode staviti, ali tek da je vlažna...

Prvi puta kada sam to učinio skinuo sam ako ništa sloj jedan prljavštine, onako kao pločica prašine da je otpala. Jako se prlja taj senzor, užas jedan... I sa normalnim, ne brandiranim softom (035) mislim da bi trebale biti slike zadovoljavajuće. Po noći su odlične naspram drugih mobitela zbog xenona, po danu su odlične jer ima dovoljno svjetla i ipak ima eto 5 megapiksela. A za kvalitetnije slike mislim da bi bilo bolje čak neki za 500kn digitalni fotoaparat u konzumu kupit... Za 1000 kn se dade već neki solidan Sony kupit...i slike budu perfektne!

I ja sam imao ovaj problem sa kamerom na K-850...izbliza po noći su slike bile blještave...očistio senzor i sad sve 5....svaka čast

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson K850
    By DJ X2 in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 682
    Posljednji post: 04-10-2011, 17:34
  2. Sony Ericsson P1 review
    By Vepar in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 141
    Posljednji post: 22-11-2008, 10:10
  3. Sony Ericsson w880i review
    By wildbabe in forum Sony Ericsson